Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Braškov doma dvakrát vedl, Libušín ale zvládl vybojovat bod


7

V neděli se proti sobě postavily dva celky, které v tabulce před začátkem utkání dělil jeden pouhý bod -  Braškov a Libušín. Domácí se v zápase dokázali hned dvakrát dostat do vedení, hostům z Libušína se ale v obou případech podařilo skóre srovnat. Za domácí se dvakrát trefil Zábranský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libušín Zábranskému nezabránil

Utkání bylo pro oba týmy velmi důležité, protože ani jeden z celků není v úplně nejlepší pozici. Tabulka je teď rozdělená velmí těsně a tak se každý jeden bod počítá. Zápas byl již od úvodu velmi vyrovnaný a vypjatý. Lepší vstup měl hostující celek, který si ale žádnou velkou příležitost vypracovat nedokázal. Pár standartních situací Libušína z prvních minut nic neznamenalo a tak se ke slovu dostala ofenzíva domácího Braškova. A ta byla smrtící.

 

Hned ve 13. minutě se k míči po ztrátě Libušína dostali domácí a pádili do rychlého protiútoku. Balónu se na útočné polovině ujal Repaský, který nacentroval a domácí zvládli zakončit, jenže pokus dokázal brankář Poráčanin vyrazit. Proti následné dorážce Zábranského byl už ale krátký, a tak domácí hráč poslal svůj celek do vedení - 1:0. Odpověď Libušína příšla hned vzápětí. Fujdiar se ve středu pole ujal míče a kvalitní přihrávkou našel naběhnuvšího Křenka, který se po samostatném úniku nemýlil a srovnal - 1:1.

 

Zápas se celkově vyvíjel velmi atraktivním způsobem, paradoxně si však ani jeden z celků mnoho šancí nevytvořil. A když už na nějakou tu příležitost došlo, byla z toho branka. Toto tvrzení potvrdili domácí v úplném závěru poločasu, konkrétně ve 44. minutě. Akce, která brance předcházela, byla velmi podobná jako o prvního gólu Braškova. Znovu přišla ztráta Libušína a brejk vedený Repaským. Ten tentokrát opět nacentroval, jeho přihrávku však zvládl odvrátit Veselý. Zajímavé je, že na správném místě ve správný čas stál opět připravený Zábranský a poslal domácí do vedení - 2:1.

 

Tímto výsledkem první polovina také skončila a do šaten šli spokojenější hráči Braškova, Libušín měl naopak v druhém poločase co dohánět. 

 

 

 

 

 

Rychlé srovnání a dohra

Druhý poločas začal výrazně lépe pro hosty z Libušína, kterým se povedlo bleskově srovnat. Hned v 50. minutě zahrával hostující celek rohový kop, který skončil až na Křenkovi, od něhož se balón odrazil k Fujdiarovi. Ten se s míčem nijak zvlášť nepáral a srovnal skóre zápasu - 2:2. Zápas byl tak v tuto chvíli velmi otevřený. Hned o minutu později mohl být dokonán dvouminutový obrat. Libušínský Kolařík vyvezl balón až k brance Braškova, kde se začaly dít věci. Míč se po sérii odrazů dostal až na hranici velkého vápna, kde si ho našel dobře zorientovaný Křenek, který svou střelou orazítkoval břevno domácí branky.

 

V 70. minutě se konstrukce trefovala také na druhé straně. Po zisku míče se do parádní střely položil Hudousek, jehož rána trefila stejně jako Křenkův pokus břevno. Další dvě příležitosti domácích měl střídající Krovoza, jeho pokusy hlavou ale v brance Libušína neskončily. Rozhodnutí tak měli na svých kopačkách v závěru hosté, když se v obrovské příležitosti objevil Hrubý. Felis se dostal k balónu, nacentroval ho do vápna a již zmíněný Hrubý mohl rozhodnout, ale z dobré pozice napálil pouze tyčku. Zápas tak skončil s mírně, remízou 2:2. Oba celky mohou být s výsledkem spokojeny, když vezmeme v potaz celkový průběh zápasu.



Ohlasy k zápasu



SK Baník Libušín
Jakub Jechumtál - hráč: Bylo to náročné utkání, ve kterém jsme chtěli vyhrát za tři body a dostat se do horních pater tabulky. Bohužel jsme po chybách dostali laciné góly a pak bylo těžké soupeře dotahovat. Nakonec si myslím, že remíza je spravedlivá.



Sestavy


SK Braškov
P. Vošmík [-] - L. Osvald [-] , P. Přichystal [-] , D. Veselý [-] - T. Repaský [-] , M. Hudousek [-] , J. Zábranský [-] , R. Bednář [-] - J. Štoncner [-] (67. M. Krovoza [-] ) , J. Brodský [-] - J. Šebesta [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - D. Kolařík [-] , J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , J. Jechumtál [-] - L. Křenek [-] , M. Pucholt [-] , J. Maroušek [-] , J. Fujdiar [-] , J. Homonický [-] (58. T. Felis [-] ) - J. Hrubý [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

S oběma týmy jsme již hráli a nepřišly mi tak kvalitní jako v předchozích letech. Braškov je doma ale silný a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích