Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 15:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská schytala další debakl, tentokrát v Semicích


9

V utkáních Semic padá hodně branek. V prvním utkání jich padlo osm při remíze v Pečkách 4:4. V druhém jich bylo pět při výhře 2:3 v Rožďálovicích. To samé se dá říct o Sadské, která v prvním utkání schytala šest branek od Velimi a v dalším pět od Peček. Oba týmy potvrdily, že branek v jejich zápasech padá hodně a Semice dopřály Sadské dalšího bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na snížení Pokorného reagoval před přestávkou Petsoliak

V prvním poločase se hrálo bez nějakých větších šancí. První velkou šanci si připravili domácí ve 30', když Kamlach našel pěknou přihrávkou Šimka a ten samostatný únik na brankáře Doubka zakončil střelou na zadní tyč 1:0! Ve 39' se domácí Kamlach proměnil z nahrávače ve střelce a svou individuální akci zakončil gólem na 2:0! Ve 41' se Semicím nepodařilo odklidit míč z vlastního pokutového území a hostům dal naději Pokorný 2:1! Před odchodem do šaten ve 44' vybídl domácí Bříza ke skórování Petsoliaka a ten zařídil znovu dvoubrankové vedení 3:1!

Semice přidaly další branky

Ve druhém poločase nic nenasvědčovalo tomu, že by Sadská s utkáním byla schopná něco udělat. V 50' se do velké šance dostal Rychtařík, ale Doubek jeho střelu bravurně vyrazil. V 66' Doubka parádně obstřelil Rychtařík a zvýšil na 4:1! V 71' vyslal přesnou přihrávku Vavroušek na Vavříka a ten se krásnou střelou z velkého vápna trefil dokonale 5:1! Domácí tým své další šance neproměnil a branka střídajícího mladíčka Hochmana nebyla pro ofsajd uznána.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Výsledek hovoří jednoznačně, ale asi je pro Sadskou trochu krutý. Bylo vidět, že se hosté snaží, ale dělali hrozné chyby a my ty chyby trestali. Z mého pohledu jsme utkání odehráli tak na půl plynu. Někteří naši hráči asi měli v hlavách, že si snadno dojdeme pro tři body a také tak nastoupili. Lehkovážně, bez bojovnosti, bez zdravé agresivity. Možná jsem až moc kritický, ale dobře vím, že dokážeme zahrát podstatně lépe. Příště by nám takový výkon nejspíš na body nestačil, ale samozřejmě jsme rádi za 3 body i výsledné skóre. A rozhodně bych našel i další pozitiva, třeba že se gólově dokázalo prosadit 5 našich hráčů nebo, že i po prostřídání ve 2 poločase se náš výkon nijak nezhoršil.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): Další zápas, ale pořád stejná písnička. Děláme žákovské chyby, které soupeř trestá a dostáváme gól z každé druhé šance. Naopak naše akce nedokážeme proměňovat. Hrajeme navíc v kombinované sestavě, protože máme hodně zraněných. Doufám, že už to v příštím zápase konečně zlomíme.



Sestavy


AFK Sokol Semice
O. Veselý [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] (57. F. Vavroušek [-] ) , J. Kamlach [-] , P. Rychtařík [-] (62. M. Machala [-] ) , S. Oliinyk [-] (73. J. Hochman [-] ) , Š. Bříza [-]

AFK Sadská
D. Doubek [-] - P. Michálek [-] (79. M. Mach [-] ) , J. Melíšek [-] (71. M. Balaš [-] ) , M. Dudla [-] , M. Svoboda [-] , D. Pokorný [-] , T. Pavel [-] , M. Machovský [-] , F. Horna [-] , M. Havlík [-] , D. Čemus [-]

ŽK: 35. P. Rychtařík - 50. J. Melíšek , 54. P. Michálek , 56. M. Dudla .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - BRAUNŠVEIG Vojtěch, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Střelec
Tip experta: výhra domácích

Semice potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích