Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň v divoké přestřelce porazila Pečky


Branky


12. J. Kočí (p.) , 19. D. Kramář , 22. D. Kramář (p.) , 58. J. Kočí , 60. D. Kramář , 76. J. Kočí , 79. J. Kočí , 82. J. Kočí - 3. T. Holub , 7. P. Sova , 26. P. Sova , 54. D. Brunclík , 85. R. Hovorka
8

Vykáni se v úvodu sezony daří. Po třech utkáních měla na kontě pět bodů a nepoznala chuť porážky. Pečky po remíze a výhře prohrály doma s lídrem tabulky Městcem Králové. Očekával se zajímavý zápas a zajímavý opravdu byl. Utkání nabídlo hned třináct branek a šťastnější byla na konci domácí Vykáň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty domácích a Pečky dvakrát ve vedení

Vstup do utkání vyšel lépe hostujícím Pečkám. Ve 3' se prosadil Holub a poslal Pečky do vedení 0:1! Úvod z říše snů pro hosty pokračoval, když se v 7' poprvé trefil Sova a bylo to 0:2! Hosté místo klidu začali dělat zmatky v obraně a v 18' vyrobili pokutový kop. Ten si postavil J. Kočí a snížil na 1:2! V 19' Pečky nezachytily průnik do pokutového území a Kramář vyrovnal na 2:2! Už ve 22' přišla další chyba hostů po které následoval pokutový kop a ten tentokrát proměnil Kramář a otočil skóre 3:2! Hosté nenechali na odpověď dlouho čekat a ve 26' vyrovnal druhou brankou v utkání Sova 3:3! Od vyrovnávací branky se hrál svižný fotbal a oba dva týmy chtěly strhnout poločasové vedení na svou stranu, ale ani jeden tým nedokázal další šance využít a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Gólové hody pokračovaly ve druhé půli

 

Hosté vlétli do druhého poločasu a dožadovali se pokutového kopu, ale píšťalka sudího k udivení všech zůstala němá. V 54' se hostům podařilo zakončit gólem akci na jejímž konci byl Brunclík 3:4! V 58' potrestal chybu v obraně Peček J. Kočí a bylo znovu srovnáno 4:4! V 60' po další chybě hostující obrany dovršil hattrick Kramář, který poslal svůj tým do vedení 5:4! V rozmezí 76' a 82' nasázel hattrick J. Kočí a měl na svém kontě pět branek a rázem to bylo 8:4! Hosté se zmohli ještě na korekci skóre, když se v 85' prosadil střídající Hovorka 8:5



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Kdo nebyl ve Vykáni na fotbale, tak prohloupil. Na rozdíl od minulého kola si divák přišel na své. I přes to, že kluci z Peček vstřelili pět branek, tak si neodváží ani bod. Celkem třináct branek a fotbal nahoru dolů se fanouškům líbil.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Těžko se mi hledají slova, jak slušně popsat průběh zápasu. Soupeře známe, hráči jsou silní na míči, připravovali jsme se na to, že musíme maximálně zabránit jejich průnikům do vápna a obzvlášť pozornost věnovat jejich kapitánovi. Tušil jsem ale, že udržet čisté konto ve Vykáni bude složité, proto jsme zároveň chtěli být velmi aktivní směrem dopředu a prostě na konci zápasu mít o jeden gól na vrch, než soupeř. Přání to bylo hezké, realita jiná. Přestože dáme venku 5 gólů, během zápasu dvakrát vedeme, nemáme ani bod, navíc z ostudy kabát, protože dostat 8 branek, z kterých polovinu darujeme, to se jen tak nevidí. Z Vykáně si tak vezeme debakl a z Kočího jsme udělali hráče kola. Po dalším utkání máme o čem přemýšlet. Kromě jednoho zápasu jsme v každém dalším dokázali vyrobit tolik strašidelných chyb, kterými se sami srážíme v úsilí uhrát lepší výsledek. Samozřejmě pro to mám vysvětlení, to jsme si také v kabině řekli hned po zápase. Je nejvyšší čas, aby si každý hráč uvědomil, o co se hraje, než bude pozdě.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - O. Sakhulov [-] (54. M. Dlouhý [-] ) , P. Kujal [-] , M. Kočí [-] , J. Kočí [-] , D. Kramář [-] , T. Huráb [-] , F. Novotný [-] , P. Beneš [-] , J. Moc [-] , T. Ratner [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] - T. Němec [-] (46. D. Zborník [-] ) , P. Sova [-] (60. R. Hovorka [-] ) , T. Havelka [-] , T. Holub [-] , V. Buřič [-] , D. Brunclík [-] , M. Müller [-] , J. Krupka [-] , J. Zajíc [-] (76. V. Kašpárek [-] ) , J. Pikner [-] (79. M. Materna [-] )

ŽK: 43. F. Novotný - 24. P. Sova , 66. V. Buřič .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - HAMOUZ Jakub, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Vykáň má letos lepší výsledky než v druhé polovině minulé sezony. Utkání skončí remízou. 1:1

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů