0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas týmů bez bodů ovládly Býchory


Branky


9

V tomto kole na sebe narazily dva týmy, které po šesti odehraných utkáních měli na svém kontě nula bodů. Zatímco Býchory několik utkání nedotáhly do bodového zisku a prohrály o gól, tak Sadská z utkání odcházela s pořádnými příděly. Za šest utkání inkasovala 32 branek! Souboj ze dna tabulky vyšel lépe Býchorům a Sadské zůstává nula v kolonce získaných bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Jehlička

Od úvodních minut si šli za vítězstvím více hosté. Býchory dokázaly eliminovat domácího Svobodu a bez jeho přínosu se Sadské hraje těžko. V 17' se prosadil hostující Jehlička a poslal Býchory do vedení 0:1! Domácím chyběla kvalita v zakončení a Býchorům vedení vydrželo až do poločasové přestávky.

První výhra Býchor

Ve druhém poločase si domácí dokázali vypracovat brankovou příležitost, ale hlavička po rohovém kopu v síti neskončila. Za hosty se v 67' dočkal gólové radosti Vondra a zvýšil na 0:2! Hosté dokázali potrestat chyby domácích a odvezli si všechny tři body. Pro Býchory to jsou první body v letošní sezoně. Sadská zůstává i nadále na nule a krčí se na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
David Čemus (hráč): Zápas s Býchory, kteří měli stejně nula bodů jako my jsme potřebovali zvládnout. Bohužel hosté šli za výhrou víc, než my. Opět nám chyběl důraz v osobních soubojích, odražené míče a pohyb. Sráží nás neproměněné šance, chybí kvalita v zakončení. Soupeř dvakrát potrestal naše chyby, my ne. Takhle se o záchranu nehraje.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (hráč): Chci pochválit všechny, kteří zasáhli do zápasu, i realizačnímu týmu na lavičce. Všichni zápas odmakali a zásluhou je vítězství s nulou vzadu. Zápas však jednoduchý nebyl. Někdo byl proti, abychom v Sadské vyhráli. Nicméně soupeře jsme až na dvě nebezpečnější hlavičky z rohu k ničemu nepustili. Branek jsme mohli dát více, ale něco nám v tom vždy zabránilo. Domácí zkoušeli hrát přes Svobodu, ale toho jsme úplně vymazali. Pevně věřím, že nás první výhra nakopne a povezeme se na vlně vítězství.



Sestavy


AFK Sadská
D. Doubek [-] - P. Michálek [-] , M. Machovský [-] , J. Barták [-] (83. J. Höfer [-] ) , M. Dudla [-] (65. F. Horna [-] ) , T. Plot [-] , M. Svoboda [-] , D. Pokorný [-] , T. Pavel [-] , M. Havlík [-] , D. Čemus [-]

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - A. Chvalovský [-] , P. Mikita [-] , O. Vaňkát [-] , A. Jehlička [-] , V. Chadraba [-] (66. J. Oberreiter [-] ) , L. Lev [-] , R. Pelikán [-] (88. A. Vyhnánek [-] ) , J. Vyhnánek [-] , Z. Vondra [-] (85. V. Kainar [-] ) , P. Chlumský [-]

ŽK: 81. F. Horna - 51. P. Mikita , 68. V. Chadraba .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: CHYLEK Lukáš - HANÁK Leoš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: remíza

Jistá je jediná věc, konečně někdo z těchto týmů boduje. Sadská hraje doma, ale podle mě to bude dost vyrovnané utkání. Tipnu remizu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů