EXPERT TIP - 9.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024

Datum kola: 1.10.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Miroslav Čepelka

S fotbalem začal v šesti letech v Semicích. Fotbal hrál do patnácti let a poté upřednostnil hlavně školu před tréninky a zápasy. I kvůli tomu, že nebyl žádným velkým talentem. Nikdy neoblékl jiný dres než ten Semic. A v Semicích pokračuje i v roli funkcionáře. Od mala navštěvoval zápasy Á týmu v Semicích a byl tak u postupů z krajského přeboru nebo divize až do ČFL, kde Semice působily šest sezon. V roce 2004 navázal na svého dědečka a otce a stal se v klubu vedoucím týmu. Tuto práci vykonává už téměř dvacet let! Působí také ve vedení celého klubu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 22 - 11 - 67 %
Komentář experta:

Jistá je jediná věc, konečně někdo z těchto týmů boduje. Sadská hraje doma, ale podle mě to bude dost vyrovnané utkání. Tipnu remizu.

Tip experta: 1 56 - 0 - 44 %
Komentář experta:

Domácí mají bojovný tým, ale hosté nejsou horší. Bude to dle mého názoru zase vyrovnaný zápas. Důležitý pro oba týmy. Jestli se nepletu, tak Ostrá ze třech domácích zápasů ještě nevyhrála. Mohlo by se jí to povést tentokrát, pokud si pohlídá ofenzivně laděné hráče hostů.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Zajímavý zápas, kdy Vykáň bude mít extrémní motivaci, vzhledem k tomu, kolik hráčů od ní v nedávné době přestoupilo právě k domácím. Přesto si myslím, že Městec dvakrát za sebou body neztratí. Tipuju výhru domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jakýkoli jiný výsledek než výhra domácích by pro mě byl hodně velkým překvapením.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

I tady tipuji výhru domácích. Domácí prostředí a hlavně zkušenosti rozhodnou.

Tip experta: 0 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Derby dvou klubů ležících v těsné blízkosti. Myslím, že Plaňany si minimálně jeden bod odvezou.

Tip experta: 2 45 - 22 - 33 %
Komentář experta:

I když v domácím prostředí v posledních sezonách body ztrácíme zcela výjimečně, zrovna Pátek u nás naposledy dokázal vyhrát. Ve dvou domácích zápasech jsme vstřelili i tuto sezonu už 12 golů. Ale já mám spíš pesimističtější smýšlení. Asi bych tipoval tentokrát remizu, ale vzhledem k tomu, že vidím do vlastního tábora a vím, že se spousta kluků pere tento týden s virózami a zdravotně nejsme v pořádku ani v jiných ohledech, tipuju překvapivě výhru hostů a budu rád, když se netrefím.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš​ Křivský 6
2. Jan Konůpek 5
3. Kryštof Pikner 5
4. Tomáš Mlynka 5
5. Jiří Klik 5
6. David Konupek 4
7. Martin Grospič 4
8. Radek Hruška 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.