J. Wolf 18.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavé utkání rozhodl nejlepší střelec soutěže


Branky


18. J. Wolf - 11. V. Bubla , 56. M. Grospič
9

Ostrá si po ztrátách spravila v minulém kole chuť na půdě Paběnic, když vyhrála 5:4. Chtěla to potvrdit na domácím hřišti proti Rožďálovicím. Ty si v minulém kole dokázaly poradit s Městcem Králové, který byl do té doby stoprocentní. Vzájemné utkání nakonec rozhodl ve druhém poločase nejlepší střelec soutěže Martin Grospič.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá rychle vyrovnala

Domácí Ostrá vstoupila do utkání aktivněji. V 1' se dostal do zakončení Koblasa, ale jeho zakončení vytáhl obránce hostí hlavou z brankové čáry. V 11' se ujali hosté vedení, když Hora poslal balón za obranu, které utekl Bubla a ránou na přední tyč otevřel skóre 0:1! V 15' se po rohovém kopu na zadní tyč objevil sám domácí Kukla, ale svoji hlavičku poslal mimo tři tyče Polcarovi brány. V 18' se dostala do brejku domácí Ostrá a Sedlák přihrál do velkého vápna, kde si našel míč Wolf a uklidil ho přesně k tyči 1:1! Ve 31' se dostal k hlavičce v malém vápně po rohovém kopu domácí Sedlák, ale branku přehlavičkoval. V závěru poločasu o sobě dali vědět opět hosté. Ve 43' po rohovém kopu hlavičkoval vedle Živnůstka. Ve 45' poslal pěkný centr do vápna Hora a i snajpr Grospič mířil hlavou nad.

Grospičova branka byla vítězná

Ve druhém poločase nebyla o zajímavé okamžiky nouze. Ve 46' měla Ostrá příležitost z volného přímého kopu, ale Chramosta mířil těsně vedle. Ve 47' vyzkoušel pozornost brankáře Procházky z dálky hostující Bubla, ale bez úspěchu. Ve 48' hodil rychle autové vhazování Grospič na Horu a po jeho centru pálil mimo Plch. V 56' přišel centr z rohového kopu a Grospič hlavou poslal hosty do vedení 1:2! Hosté mohli odskočit do dvoubrankového vedení hned o minutu později, ale Bublův obstřel po přihrávce Grospiče skončil na tyči Procházkovi brány. V 60' vysunul hostující Heřmanský do úniku Veselého, kterého vychytal Procházka. V 62' chyboval v rozehrávce Birkuš, když namazal Grospičovi, který vysunul Horu, ten však pálil mimo. V 64' se dostali do zakončení i domácí, ale Kukla svou hlavičku po standartní situaci poslal těsně vedle. Z následného brejku běžel sám na brankáře Hora, kterého vychytal dobrým zákrokem Procházka. V 72' předvedli krásnou akci domácí, když Koblasa dával míč pod sebe Mickovi, kterého skvěle vychytal Polcar. V 80' podběhl míč domácí brankář Procházka, ale Hora ohrozil pouze rohový praporek. V 88' vyslal ránu z volného přímého kopu hostující Bubla, Procházka však vyrazil míč na roh. V nastaveném čase přišla poslední šance zápasu, když unikající Grospič předložil míč před prázdnou bránu osamocenému Plchovi, který míč z malého vápna poslal pouze do břevna.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): První poločas nebyl z naší strany špatný. Jenže jsme po sérii našich šancí neuhlídali náběh soupeře, který šel do vedení. Dál jsme si vytvářeli příležitosti a byli aktivní. Naše hra byla v tuhle chvíli dobrá, bohužel nám scházela větší kvalita a více klidu v zakončení. Z našich šancí se nám podařilo vstřelit pouze vyrovnávací branku. Na vstřelení gólu se hodně nadřeme a naopak dostáváme hodně laciné branky. To se nám stalo i v druhé půli, do které jsme vstoupili lehkovážně a vůbec jsme nezachytili tempo hry. Neubránili jsme roh, když soupeř pohodlně skóroval. Pak jsme hru hodně otevřeli, z čehož pramenily spíše brejky a šance soupeře než náš tlak. Druhou půli jsme vůbec nezvládli. Pokud budeme doma ztrácet takové zápasy, tak budeme stále na dně tabulky.

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř,i když postavení v tabulce tomu neodpovídá, ale že to bude až tak těžké. Ostrá vyhrála minulé kolo v Paběnicích. Soupeř byl běhavý, důrazný, silný na míči. Podařilo se nám vstřelit branku z rychlého brejku, ale na tu soupeř v zápětí odpověděl a srovnal do poločasu. Druhý poločas byl soupeř aktivnější, ale k vyložené šanci se nedostal. Podařilo se nám dát druhou branku, kdy se krásně trefil Grospič hlavou. Měli jsme i další šance, ale bohužel máme problém je proměňovat. To nás bude jednou mrzet! Naštěstí jsme výsledek ubránili a vezeme cenné tři body od kvalitního soupeře. Kluky bych chtěl pochválit, i když se nedaří herně tolik, tak makají. Dál bych chtěl poděkovat lavičce, bez které by to nešlo!



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - J. Novák [-] , M. Brynych [-] , M. Chramosta [-] (79. J. Pavliš [-] ) , T. Birkuš [-] , R. Sedlák [-] (32. D. Micka [-] ) , J. Wolf [-] (67. L. Dejl [-] ) , J. Štejnar [-] , Š. Koblasa [-] , T. Bíma [-] , D. Kukla [-]

FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - J. Najmon [-] (63. M. Jeník [-] ) , D. Hora [-] , M. Grospič [-] , J. Beneš [-] (77. J. Čapek [-] ) , V. Bubla [-] , F. Veselý [-] (79. H. Tu [-] ) , L. Heřmanský [-] , T. Živnůstka [-] , P. Rulc [-] (32. M. Plch [-] ) , M. Havránek [-]

ŽK: 81. T. Birkuš , 88. M. Brynych - 76. D. Hora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAHODA Matěj - BABÁK Jan, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají bojovný tým, ale hosté nejsou horší. Bude to dle mého názoru zase vyrovnaný zápas. Důležitý pro oba týmy. Jestli se nepletu, tak Ostrá ze třech domácích zápasů ještě nevyhrála. Mohlo by se jí to povést tentokrát, pokud si pohlídá ofenzivně laděné hráče hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích