3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové ovládl derby s Pátkem. Trenér Šmidrkal se zpětně opřel do Býchor


Branky


12

Oba dva celky se na derby nachystaly nejlépe jak mohly. Městec je na prvním místě tabulky se čtyřbodovým náskokem a v minulém kole vyhrál v divokém utkání na půdě Býchor vysoko 6:0. Pátek je na pátém místě a v minulém kole nasázel doma bezzubé Sadské sedm branek. Derby vyšlo lépe domácímu Městci, který vyhrál přesvědčivě 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Městce

Utkání se hrálo za větrného počasí, ale před hezkou diváckou kulisou. V 10' rozehrál domácí Vobořil míč do strany na Nýče, který si míč potáhl a jeho prudký centr uklidil do sítě ze vzduchu Velenský 1:0! Hosté hrozili z brejkových situací, ale bez větších šancí. Ve 24' předvedli domácí téměř totožnou akci jako u první branky. Za obranu si naběhl Nýč, který předložil míč do vápna volnému Hanzlíkovi, jehož rána byla zblokována, ale z dorážky už se nemýlil 2:0! Domácí tým měl svého soupeře dobře načteného a v dalších minutách první půle nepřicházeli šance a do kabin šli spokojenější domácí s dvoubrankovým vedením.

Kubelka pojistil výsledek

Hosté šli do druhé půle s tím, že s výsledkem něco udělají. To se ne úplně dařilo. Domácí hráli dobře organizovaně a hosté měli malou podporu útoku. V 59' se po centru dostal k hlavičce Kubelka a míč proklouzl Kožurikovi mezi rukavicemi 3:0! V 64' se hosté mohli dočkat snížení, ale ránu Mejzra uvnitř pokutového území zlikvidoval na brankové čáře brankář Ihnatyshyn. Zbývající minuty se utkání spíše dohrávalo. Bylo k vidění několik střeleckých pokusů, ale ty létaly mimo. Městec Králové tak ovládl derby a natáhl sérii výher na tři utkání v řadě.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Na tenhle zápas jsem 3-4 kola čekal! Po matných výkonech, kdy jsme nepodávali dobrou práci se to dnes otočilo! Pátek jsem měl načtený! Klukům jsme s trenéry řekli jak na ně a absolutně vše platilo. Pátek byl sice bez Máry Ramšáka (Top hráče hostí), ale dnes na nás neměl. Hráli jsme opravdu takticky skvěle. V kabině jsem po zápase hledal chyby, které bych klukům vyčetl, ale až na drobné chybky absolutně nic špatně. Pokud budu hodnotit zápas komplexně, tak jsme celý zápas tahali za delší konec. Na závěr mám dvě věci! Obrovská pochvala mým klukům za super výkon a ta druhá. Nevím zda se to sluší, ale mrzí mě komentáře, které celý týden přicházely z Býchor. Kdyby se ti ukřivdění přišli podívat na nohy mých kluků, tak by třeba změnili názor. Mrzí mě, když někdo není soudný, kord na téhle úrovni, kdy by ten fotbal měl hlavně bavit. S těžkými výrony se chodí těžko do práce! Takže tak, snad se Býchorští už podívali do zrcadla!

Pátek
Jiří Kohoutek (kapitán): Dnes to nevyšlo. Nevytvořili jsme si šance. S takovým výkonem nelze pomýšlet na body. Příští týden je možnost to odčinit. Doufáme, že zranění Ouředníka není vážné. Jel do nemocnice na vyšetření.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] (83. P. Havránek [-] ) , O. Bejbl [-] , T. Vobořil [-] , J. Sochor [-] (81. M. Novák [-] ) , M. Velenský [-] (58. L. Kubelka [-] ) , T. Nýč [-] (77. O. Janouch [-] ) , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

Pátek
D. Kožurik [-] - P. Šťastný [-] , M. Puk [-] , J. Navrátil [-] , P. Stibor [-] (67. J. Zubák [-] ) , O. Puk [-] , S. Štok [-] (67. J. Bulíř [-] ) , J. Bartoš [-] (81. M. Šercl [-] ) , P. Papoušek [-] , P. Mejzr [-] , M. Ouředník [-] (45. L. Kadlec [-] )

ŽK: 87. O. Janouch - 10. P. Šťastný , 51. P. Mejzr , 56. O. Puk , 63. J. Navrátil .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: BYDLÁK David - KUBEČKA Pavel, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Oldřich Budka
Tip experta: výhra domácích

Je to derby. Pátek jsem neviděl. S Městcem jsme hráli. Ramšák má červenou. Těžké utkání, ale Městec potvrdí roli prvního týmu a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:41
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích