0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunice na rozjetou Slavii nestačily


Branky


3

Kunice přivítaly v rámci 10. kola I.B třídy skup. D na svém hřišti aktuálně první celek tabulky. Slavia Jesenice přijela s jasným cílem, a to zvítězit a nadále vládnout tabulce. První poločas dal napovědět, že hosté svůj úkol splní. Druhé dějství žádnou zápletku nepřineslo, domácí v závěru inkasovali potřetí a museli přijmout porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Áčko fotbalové Jesenice zvládlo víkendové utkání 10. kola svojí skupiny krajské I. B třídy na půdě TJ Kunice, kde po velmi dobrém výkonu zvítězilo jasně 3:0.

 

Slávisté zvítězili počtvrté za sebou, již pošesté v sezoně a upevnili si první místo v tabulce před Červenými Janovicemi, na které mají svěřenci trenéra Pavla Zdanovce solidní náskok o velikosti čtyř bodů. „Postavení v tabulce je super, průběžné první místo nám dává energii i nadále poctivě makat,“ prohlásil pozitivně naladěný trenér jesenických fotbalistů.

 

Jeho tým v Kunicích dostal už v 7. minutě do vedení Antonín Neumann, na kterého chvíli před poločasovým odchodem do kabin navázal stejně mladý Sebastian Karas. Vítězství Jesenice pak po obrátce pojistil svým sedmým přesným zásahem v sezoně kanonýr Dominik Novotný.

 

„Po nervózním začátku, kdy jsme neproměnili několik brankových příležitostí, přišlo uklidnění po druhém vstřeleném gólu. Po něm jsme již měli zápas pod kontrolou,“ poukázal Pavel Zdanovec na jeden z klíčových momentů celého mače, což byla podle jeho vlastní slov trefa Sebastiana Karase.

 

Jeseničtí po rozpačitém začátku sezony nabrali solidní formu, a tu budou chtít potvrdit i v dalším kole, ve kterém na domácím hřišti přivítají Křivsoudov. Ten je v tabulce se ziskem pouhých tří bodů poslední, ale o víkendu doma porazil Teplýšovice, s nimiž mimochodem Slavia utrpěla jedinou porážku v sezoně.

 

Favorit sobotní konfrontace, která na jesenickém hřišti začíná v 15.30 hodin, je jasný, ale trenér modrobílých varuje. „Do zápasu půjdeme jako do každého jiného, ale soupeře hlavně nesmíme v žádném případě podcenit. Varováním je výsledek jeho posledního utkání.“

 

Autor článku a galerie: Martin Mangl

 



Sestavy


TJ Kunice
R. Chadima [-] (28. D. Moravec [-] ) - M. Ryger [-] , Z. Zderadička [-] , F. Koubek [-] , F. Tůma [-] (56. P. Chrdle [-] ) , A. Tůma [-] , D. Hanzalius [-] (84. P. Chlubna [-] ) , J. Vodička [-] , J. Zaal [-] (46. P. Hanzal [-] ) , M. Skála [-] , J. Drábek [-]

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - R. Kuchta [-] , M. Štěpánek [-] , D. Pešl [-] , A. Neumann [-] (28. P. Potočník [-] ) , S. Karas [-] (85. A. Ilčyšyn [-] ) , A. Novák [-] (64. V. Bradáč [-] ) , D. Novotný [-] , J. Kopa [-] , M. Beneš [-] (85. S. Kolář [-] ) , Š. Kubec [-]

ŽK: 68. M. Ryger , 75. M. Skála - 16. S. Karas , 68. V. Bradáč , 75. R. Kuchta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Richard - STÁDNÍK Vladimír, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů