Ledenice doma porazily Větřní


Branky


19. T. Maxa , 43. T. Čouza , 66. M. Bicera , 76. T. Maxa (p.) , 85. T. Hrubý - 53. R. Weinhard , 58. R. Bauer
14

Ledenice v minulé sezoně ukázaly, že doma jsou velcie silné a potvrdily to hned v prvním kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledenice vstoupily do zápasu dobře a v devatenácté minutě se prosadil kanonýr Tomáš Maxa. Domácí tým pokračoval v dobrém výkonu a na konci poločasu se prosadil Tobiáš Čouza. Hostujicí Větřní rozhodně nebylo bez šancí, ale narážělo na Maříka v brance Ledenic. Druhý poločas začal lépe pro hosty a Rudolf Weinhard snížil na 2:1. Než se domácí tým oklepal vyrovnal Radek Bauer. To domácí probralo a Milan Bicera zařídil vedení. Do toho dostal domácí tým výhodu pokutového kopu, který proměnil Tomáš Maxa. Pět minut před koncem se trefil Tomáš Hrubý a stanovil tak konečný výsledek na 5:2. V nastaveném čase ještě Jan Oškrda uviděl červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Tobiáš Čouza (hráč): Do začátku zápasu jsme vstoupili s větší chutí než Větřní a, i když naše dominance nebyla celou dobu úplně jednoznačná, odcházeli jsme do kabin s dvougolovým vedením. V druhém poločase jsme trochu zaspali v obraně, ale v žáru slunce nám síly vydržely déle, než soupeři a po přestřelce patřily 3 body zaslouženě nám.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: HÁJEK Vladislav - MRÁZ Marek, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zaslechl jsem, že Ledenice nijak neposílily. Jenomže ve Větřní se několik změn v kádru událo a bohužel šlo o výrazné škrty. Nevím, s kým Větřínští budou hrát, ale vypadá to na doplnění dorostenci. Příprava navíc také dost napověděla.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ledenice doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích