3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov B vyhrál i druhý zápas


Branky


17

Nováček soutěže přivítal Frymburk a potvrdil, že v I.B třídě nebude mít žádné problémy. Oba tábory se shodly, že při první brance zápasu pravděpodobvě nebyl míč celým objemem za brankovou čárou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal náporem a výsledkem byla penalta po faulu Šislera. Roman Šára, ale nechal vyniknout brankáře Marka Vítka. Pak se na rozhodčího poprvé slobil hostujicí tým, když podle jejich mínění zahrál domácí brankář před velkým vápnem. 

Pak přišla situace o které mluví obě strany. Domácí tým kopal rohový kop. Nadvakrát domácí tým hlavičkoval na branku, kde nebezpečí zažehnal hostujicí kapitán Milan Račák a brankář Marek Vítek. Ovšem na pokyn pomezního rozhodčího byla odpískaná vstřelená branka. Dle přítomných hráčů z obou stran i trenéra Zdeňka Śvába míč nebyl celým objemem za brankovou čárou, ale rozhodčí branku/nebranku uznal. 

Domácí tým tak šel do vedení a dále na hřišti kraloval. Frymburk, ale hrozil z nebezpečných brejků. Jenže domácí tým i za velikého přispění brankáře Rudolfa Švece udržel další nulu. K tomu v druhém poločase vstřelil dímácí tým dvě branky. Jednu Vojtěchem Kubátem a druhou Matějem Matějčekem. Výhra domácích byla zasloužená, jen je škoda zbytečných chyb rozhodčích. Frymburku se navíc zranila dvojice hráčů a za týden přivítají doma Loučovice.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb (trenér): Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, když Šára neproměnil penaltu ve 4 minutě a začalo trápení v koncovce, které ukončil před poločasem Matuška Jan svým gólem nególem, ale rozhodčí ho uznal. Ve druhé půli jsme stupňovali tempo zápasu a vstřelili ještě dva góly. Vítězství se narodilo lehce, soupeř nic nevzdával, rozhodovala větší chuť po vítězství. Jsme rádi za druhou nulu vzadu a za kvalitu v útočné fázi.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): "Domácí byli lepší fyzicky i herně a zaslouženě vyhráli. Škoda že došlo k ovlivnění zápasu 'panem' rozhodčím. Možná by to na výsledku nic nezměnilo, ale člověk by z toho alespoň neměl zkaženej den. Gratulace domácím, hráli dobrej fotbal. Díky našemu nejlepšímu hráči, brankáři Márovi Vítkovi, jsme nakonec neprohráli větším rozdílem."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - M. Trapl [-] , J. Matuška [-] (73. R. Ryneš [-] ) , R. Šára [-] (46. Š. Šindelář [-] ) , V. Kubát [-] (83. F. Lach [-] ) , M. Švec [-] , M. Matějček [-] , M. Pils [-] , M. Matušek [-] , T. Šindelář [-] , D. Poláček [-] (46. Z. Fousek [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Ribár [-] , J. Šisler [-] , F. Malina [-] - V. Hornát [-] , M. Račák [-] , M. Malina [-] , L. Brůha [-] - F. Fatura [-] (43. A. Točík [-] ) , M. Králik [-] - V. Tomka [-]

ŽK: 65. M. Pils - 40. M. Račák .
Hráči zápasu: R. Švec - M. Vítek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - ERNST Martin, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Frymburk se u nás prezentoval v dobré světle, budu jim fandit. Ale zde vyhrají domácí 4:1