Boršov poprvé ztratil


Branky


81. M. Bicera - 59. J. Zedek
18

Zatím stoprocentní Boršov zajížděl do Ledenic. Tam ho nečekal lehký zápas a to se potvtrdilo. Domácí tým je především doma velice silný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledenice se také tlačí na čelo tabulky a od začátku to byl veliký boj. Boršov začal zápas aktivněji a vypracoval si několik dobrých šancí. Brankou, ale žádná neskončila. Domácí tým hrozil hodně ze standardních situací, ale obrana hostí si s tím poradila. Hostujicí tým se zlobil na rozhodčího po šanci Benedikta, kterého zastavil domácí tým ve vyložené šanci a rozhodčí tasil pouze žlutou kartu. 

Druhý poločas šel do vedneí Boršov. Jaroslav Zedek zakroutil svůj roh přímo do branky a Boršov vedl. Devět minut před koncem dostal červenou kartu hostujicí Benedikt a Milan Bicera násldně vyrovnal. Boršov i přes první ztrátu zůstává na prvním místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Tobiáš Čouza (hráč):

FK Boršov nad Vltavou
Jaroslav Zedek (hráč): Od začátku se vědělo , ze to bude boj o čelo! Zapas si myslím, že jsme začali aktivněji a neproměnili několik dobrých příležitosti ! Soupeř hrozil z dobře zahrávaných standardek a rohů. Naše obrana i brankář hrají poslední zápasy skvěle!! Zaslouží velké uznání a pochvalu! V první půli jsme navíc měli hrát přesilovku my , Lada Benedikt šel sám na golmana , dostal saně ale rozhodčí pouze žlutá …. ( bez dalšího komentáře ) .Objektivně asi remíza zaslouženě.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - VEJČÍK Vít, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Boršov zatím 100%, ale z Ledenic si odvezou pouze bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tohle to samé, ale víc věřím domácím.