Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů doma přestřílela Olešnici.


Branky


22. M. Fatura , 36. L. Macák , 56. O. Šafránek , 79. J. Kurali , 86. L. Macák - 58. L. Lenk , 69. M. Koktavý , 85. L. Lenk
17

Derby šest kilometrů vzdálených soupeřů nabídlo pěknou podívanou a osm branek. Spokojenější byl domácí tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice začala lépe a hostujicí kapitán Lukáš Lenk měl dvě vyložené šance. Ovšem jendou minul a jednou ztroskotal na brankáři Vrábkovi. Toto muselo hosty mrzet, protože domácí tým byl v zakončení přesnější a šel do vedení brankou Milana Fatury. Do konce poločasu domácí tým své vedení ještě zvýšil a to brankou Lukáše Macáka.

I do druhé poločasu vstoupil domácí tým aktivně a Ota Šafránek zvýšil už na 3.0. Olešnice, ale nic nevzdala. Lukáš Lenk se prosadil po dlouhém nákopu hlavou. Hosty branka nabudila a Lukáš Koktavý parádní ranou do šibenice zadělal na drama 3:2. Tlak hostí otupil Josef Kurali 4:2. Ovšem Lukáš Lenk opět vydoloval naději 4:3. ta pro hosty zhasla v samotném závěru brankou Lukáše Macáka

Pohledný zápas vyhrál domácí tým.  



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Lukáš Tuscher (kapitán): Do derby jsme chtěli vstoupit aktivně, ale po dvou chybách v obraně se do prvních zakončení dostal hostující Lenk, který dvakrát nezakončil přesně. Poté z podobné chyby obrany skóroval Fatura. V průběhu prvního poločasu jsme již hráli lépe, což potvrdil gólem Macák. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že budeme hrát stále aktivně a přidáme další branky. To se povedlo jen napůl, když jsme dali branku na 3:0, hra se nám ale moc nedařila. Olešnice v druhém poločasu ukázala, jak houževnaté mužstvo je a nevzdává se za jakéhokoliv stavu. Nám se ale i tak podařilo dát o dva góly víc než soupeř a bereme tak pro nás důležitou výhru.

TJ Sokol Olešnice
Roman Brousek (trenér): Začali jsme aktivně Lenk se dostal do dvou samostatných nájezdů, kdy jednou branku minul a po druhý trefil do nohou brankáře. Takže místo vedení jsme po chybě dali domácím náskok zadarmo. Za pár minut se místo faulu na nás pískala ruka a bohužel z následného útoku jsme dostali na 2:0. Druhý poločas jsme se chtěli dotáhnout, ale znovu jsme inkasovali. 3-0 už vypadalo strašně, ale po nákopu z poloviny hřiště se trefil hlavou Lenk a po Lavičkovi přihrávce vymetl šibenici Koktavý. Poté jsme trefili tyč, tuhle pasáž jsme domácí přehrávali, ale bohužel z ojedinělý situace dostaneme branku a to se pak opakovalo, snížíme na rozdíl jedné branky a hned góla dostaneme. Takže je z toho prohra 5 - 3. Derby se hrálo v dobrém tempu, se spousty pěkných akcí a branek od obou mužstev. Jen škoda, že jsme nevybojovali nějaký bodík. V zápase vynikal domácí Macák a od nás se zápas vyvedl Lavičkovi.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Vrábek [-] - L. Macák [-] , F. Pavel [-] , P. Graman [-] , L. Tuscher [-] (62. J. Tůma [-] ) , O. Šafránek [-] , M. Popovič [-] , J. Kurali [-] , V. Hruška [-] , M. Fatura [-] (74. V. Pavel [-] ) , K. Juráň [-] (56. J. Kostohryz [-] )

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - F. Bína [-] (74. P. Fiala [-] ) , L. Lenk [-] , M. Koktavý [-] , P. Lavička [-] , R. Horelica [-] , R. Chrástka [-] , O. Husa [-] (87. R. Brousek [-] ) , M. Buřič [-] (35. M. Lust [-] ) , M. Lechner [-] , B. Bahenský [-]

ŽK: 52. M. Popovič , 90. M. Vrábek - 48. R. Horelica .
Hráči zápasu: L. Macák - P. Lavička .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Klimeš Jiří - ERNST Martin, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Lukáš Ardó
Tip experta: remíza

Tipuji plichtu.

Tip: výhra hostů