1:1
(0:0)
85. L. Ardó (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice vezou bod z Boršova


Branky


78. L. Benedikt - 85. L. Ardó (p.)
16

Loučovice zajížděly do Boršova. Tomu se poslední kola moc nedaří a ztrácí poměrně dost bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od záčátku zápasu byla k vidění spíše bitva. Fotbalu bylo pomálu. Domácí tým hrozil především ze standardních situací, ale žádnná se neujala. Loučovice měly několik nadějných situací, ale žádnou nedotáhly ke kýžené brance. 

V druhém poločase přišel hostujicí celek o Dominika Chupíka, který po druhé žluté musel do sprch. Domácí tým přesilovku využil. Po centru ze strany se trefil Ladislav Benedikt. Loučovice nesložily zbraně a po faulu na Dudlu vyrovnal z penalty kapitán Lukáš Ardó. V posledních minutách se poměr sil na hřišti vyrovnal, když červenou uviděl Ladislav Benedikt. Branka už nepadla a tak každý tým bere po bodu. 



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán): Utkání na krásně připraveném hřišti, které nebylo moc o fotbale. Tvrdé souboje a zákeřná hra domácích nebyla v prvním poločase potrestaná červenou kartou a tak to bylo o fotbale úplně minimálně. Domácí hrozili hlavně z centru, které jsme první poločas úspěšně ubránili, my jsme si také vytvořili dvě nebo tři šance, ale gól z toho nebyl. Do druhé půle jsme šli s tím že chceme vyhrát, bohužel jsme se do druhého poločasu dostávali postupně, v 60’ minutě Dominik Chupík dostal druhou žlutou kartu za skluz kde vzal míč a hráli jsme oslabení. Vytvořili jsme šance na střelení gólu, ale nepadlo to tam. V 78´ minutě jsme z naší chyby nabídli míč domácím, kteří po centru z pravé strany šli do vedení. Zjednodušili jsme hru a vyplatilo se, Dudla byl faulovaný a tak byla nařízená penalta, kterou jsem proměnil 1:1. Poté s údivem i domácí tým šel do oslabení, ale přibližně o hodinu později než původně měli. Chtěli jsme tři body, ale remízu asi bereme. Doufám že kluci, kteří odjeli pokopaný budou na sobotu v pohodě a doma si užijeme poslední zápas před pauzou.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Trčka [-] - S. Čutka [-] , J. Lísal [-] , V. Čuřík [-] (77. D. Budějcký [-] ) , J. Staněk [-] (77. R. Kofroň [-] ) , L. Benedikt [-] , T. Vaverka [-] , T. Dvořák [-] , J. Wagner [-] , J. Fořter [-] , F. Benhák [-]

Vltavan Loučovice
J. Šesták [-] - T. Dostál [-] (55. T. Ardó [-] ) , L. Ardó [-] , O. Šeda [-] (71. J. Žák [-] ) , D. Chupík [-] , B. Bäuml [-] (82. J. Peltán [-] ) , L. Schmid [-] (64. J. Vnuk [-] ) , R. Rousek [-] , V. Dudla [-] , J. Kališ [-] , Z. Chupík [-]

ŽK: 2. V. Čuřík , 7. F. Benhák , 80. R. Kofroň , 84. L. Benedikt , 87. T. Vaverka - 47. D. Chupík . ČK: 90. L. Benedikt - 60. D. Chupík .
Hráči zápasu: L. Ardó .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MAREK Vladimír, AĽUŠÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 11. 2023 13:29
Je smutné když někdo napíše takový blábol, byl jsem se na zápas podívat a mám pocit, že Ardó byl na úplně jiném zápase.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Roman Šára
Tip experta: výhra hostů

Loučovice překvapí a vyhrají 3:2. Za hosty se prosadí Dominik Chupík.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů