0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

LEDENIČTÍ JAKO JEDINÍ NA PODZIM VYLOUPILY CHVALŠINY


Branky


13

Až v posledním utkání podzimní poloviny sezóny chvalšinská tvrz padla poté, co třinácté kolo jedinou vstřelenou brankou orazítkovaly Ledenice. Ty si z domoviny Sokola jako jediné odvezly plný skalp. Oba soupeři proto ve vyrovnané neúplné tabulce přezimují na sousedních pozicích s minimálním bodovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O svatomartinské sobotě nebyla přítomným fotbalovým příznivcům servírována přílišně kvalitní podívaná a na této skutečnosti se přímou úměrou podepsala také kondice místního trávníku, jež v závislosti na pokročilém podzimním datu neoplývala idealitou. Oba tábory nastoupily ve svých pruhovaných variantách, kdy chvalšinští oblékly své tradiční červenožluté trikoty, Ledenice byly modrobílé.

Samotný duel započal opatrně. Míč na svých kopačkách po rozehře drželi hosté, později jejich roli přebrali i fotbalisté Sokola, ale ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit vážnější příležitost. Postupem času se o režii klání přihlásila častá nepřesnost a s ní i množství vynucených, ale také nevynucených chyb. A přestože úvodní poločas podzimní derniéry branku nenabídl, blíže k vedení byli hosté. Více práce oproti svému protějšku čekalo na domácího brankáře Vosejpku, jenž byl i v jisté situaci překonán, ovšem proti první změně na průběžném výsledku byla horní tyč domácí svatyně, o níž se míč opřel a Chvalšinští tak zůstali pouze varováni.

Brankář hostí Cempírek nemusel ze svého repertoáru vytahovat nikterak složitější zákroky, když nebyl patřičně prověřen a tak se vše podstatné událo až po změně stran.

Druhý poločas patřil více snaze Chvalšin. Jejich fotbalisté oproti svému soku projevovali více iniciativy, avšak nadále nebyli schopni vymyslet nic, čímž by branku ledenické devětašedesátky ohrozili. Nepomohli si ani řadou standardních situací od rohového praporku, jelikož vysoké centry do pokutového území Cempírek bez komplikací sbíral.

Až ve chvíli, kdy se časomíra posunula do své poslední dvacetiminutovky v řádné hrací době, doznalo skóre své první a zároveň jediné změny. Vše vyústilo z nedůsledné rozehry v domácí defenzivě a hostující tým dokázal tuto tristní chybu potrestat střelou Lukáše Winklera, proti němuž byl Vosejpka bezmocný.

Ačkoliv se místní mužstvo snažilo těsné manko vymazat a dostat se do zápasu, nebylo jim přáno skrze dobře organizovanou obranu Slavoje procedit jedinou gólovou střelu. Výraznou nadějí se zdálo být nedovolené zastavení Fucimana uvnitř pokutového území, jenomže píšťalka sudího Kříže zůstala němá a nic na tom nezměnila ani nevole domácího týmu včetně místních fanoušků, kteří celou situaci měli jako na dlani.

Ledenice si své vedení pohlídaly i díky taktickému střídání a zaslouženě si došly pro cenné vítězství. Chvalšinští tak až v posledním podzimním představení přišli o domácí neporazitelnost a zimní přestávku stráví na pátém místě tabulky. Slavoj je se ztrátou jediného bodu šestý.

Zdroj: sokol.chvalsiny.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Imrich Hrabovský (vedoucí týmu): Udržet si skvělou domácí prohru jsme chtěli tak moc, až jsme si sami svázali nohy a v zápase zbytečně chybovali. Ten nenabídl žádnou parádu, ale ani příležitosti ke skórování. Celý duel by se dal shrnout výrazem, že šlo o typický boj na výsledek bez branek, než jsme si tu jedinou opět vstřelili sami. Tím rozhodně nechci Ledenice jakkoliv shazovat, hosté vyhráli zaslouženě, potrestali nás a z minima vytěžili maximum. Slavoj hrál dobře organizovaně přes zesílený střed hřiště, na což jsme měli problém reagovat. Už v první půli při nás stálo štěstí při nastřelení břevna a my jsme si po celý zápas nevytvořili nic, díky čemuž bychom skóre překlopili na vlastní stranu. Po inkasovaném gólu jsme sice sahali po vyrovnání, kdy nám byla upřena zcela jasná penalta, tato situace nám ale zápas neprohrála. Ačkoliv jsme vlivem ostatních výsledků mohli přezimovat na stříbrné pozici, vzhledem k minulým ročníkům je pro nás i páté místo skvělým výsledkem. Máme před sebou ještě polovinu sezóny, kdy nás nemusí trápit záchranářské trable, naopak jsme připraveni zabojovat o ještě lepší umístění. Rozehráno to máme dobře, tabulka je vyrovnaná tým na to předpoklady také má. Po úspěšném podzimu v týmu převládá dobrá nálada, jsme si vědomi všeho, na čem musíme zapracovat a já slovem realizačního týmu chválím bez výjimky všechny hráče, kteří se na našem postavení podíleli. Tak jsme pátí, no a co!!!

TJ Slavoj Ledenice
Václav Hinterhölz (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že se chceme vrátit k hernímu stylu, který nás zdobil v minulé sezóně a hlavně jsme si chtěli ten zápas užít. V prvním poločase jsme si vytvořili pár dobrých příležitostí, ale bohužel ke gólu nevedla ani jedna. Nejblíže ke gólu měl Lukáš Winkler, který trefil po přihrávce od Tomáše Maxy pouze brankovou konstrukci. Ve druhém poločase se ale už Lukáš Winkler nemýlil a upravil skóre zápasu, které už zůstalo beze změny. Jsme rádi, že jsme si přivezli do Ledenic 3 body a skvělou náladu na dokopnou. Závěrem bych chtěl poděkovat všem našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
R. Vosejpka [-] - V. Decarli [-] (62. D. Lamač [-] ) , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , V. Aust [-] (78. M. Anderle [-] ) , D. Fuciman [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Cifreund [-] (75. J. Klíma [-] ) , P. Postl [-] (82. M. Sivák [-] ) , J. Decarli [-]

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - L. Winkler [-] , T. Maxa [-] , T. Čouza [-] (78. V. Hinterhölz [-] ) , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , M. Bicera [-] (62. F. Havrda [-] ) , J. Čermák [-] (91. P. Dubec [-] ) , M. Bednář [-] , J. Kubec [-]

ŽK: 43. J. Cifreund , 70. P. Zwifelhofer , 83. M. Postl - 83. J. Fencl , 85. L. Winkler .
Hráči zápasu: L. Winkler , T. Čouza .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Václav Hinterhölz
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se nám podaří znovu vyhrát a odvezeme si z Chvalšin domů 3 body a s tím i super náladu na dokopnou. Výsledek zápasu 0:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích