Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov zakončil podzim výhrou v Mladem


Branky


13

Boršov zavítal do Mladé a výhrou se mohl posunout na společnou třetí pozici mezi další týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov začal utkání dobře a byl odzačátku lepším týmem. Jeho šance, ale likvidoval zkušený Jaroslav Černý v brance Mladého. Před odchodem do kabin šel domácí tým do vedení, ldyž se trefil Václav König ml..

Druhý poločas se podařilo Boršovu vyrovnat zásluhou Ladislava Benedikta. Domácí tým, ale znovu pohnul jazýčkem vah na svou stranu zásluhou kapitána Vojtěcha Moudrého. Pak začal úřadovat střelec Boršova František Benhák, který nejdříve vyrovnal a následně i rozhodl o výhře svého týmu. 

Boršov se výhrou posunul na třetí místo společně s týmem Chvalšin a B týmem Trhových Svinů má 22bodů. Mladé je s patnácti body deváté, ale stejný počet bodů má i Hluboká B a Větřní.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Vojtěch Moudrý (kapitán): V sobotu nás čekal poslední zápas podzimní části. Vzhledem k našemu nelichotivému postavení v tabulce jsme potřebovali body jako sůl. Do utkání jsme se snažili vstoupit aktivně, nicméně ze hry měl Boršov asi trošku víc. Jen díky naší chobotnici v bráně se stav dlouho neměnil. Až po pěkné akci prostřelil brankaře hostí König ml.. Do kabiny se tak šlo za stavu 1:0. Chvíli po přestávce se hostům podařilo vyrovnat. Po tvrdém faulu na kapitána Kočvaru šli hosté do deseti a nám se po pár minutách podařilo jít do vedení. Bohužel jsme asi usnuli na vavřínech a výborně hrající Benhák nejprve vyrovnal a následně skóre otočil. Hostům se patří poděkovat za pěkný zápas, jejich vítězství je zasloužené. My můžeme tak maximálně sklopit uši a zimní přípravu pořádně odmakat. Na jaře nás čeká hodně práce.




Sestavy


SK Mladé
J. Černý [-] - J. Kudlata [-] (57. J. Linhart [-] ) , T. Kočvara [-] , P. Šimek [-] - R. Kneys [-] - T. Linhart [-] , M. Blažek [-] , V. Moudrý [-] (87. D. Niedl [-] ) - V. König ml. [-] , A. Kolář [-] (87. J. Vokáč [-] ) , M. Zemek [-] (57. P. Ira [-] )

FK Boršov nad Vltavou
P. Trčka [-] - R. Kofroň [-] , S. Čutka [-] (46. T. Kéri [-] ) , D. Budějcký [-] (68. J. Zedek [-] ) , V. Čuřík [-] , J. Staněk [-] , L. Benedikt [-] , T. Dvořák [-] , J. Wagner [-] , J. Fořter [-] , F. Benhák [-]

ŽK: 50. P. Šimek , 57. V. Moudrý - 25. R. Kofroň , 33. J. Wagner , 35. L. Benedikt , 66. P. Křemen , 66. V. Čuřík , 84. J. Staněk , 85. J. Fořter . ČK: 57. R. Kofroň .
Hráči zápasu: J. Černý - F. Benhák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁJEK Vladislav - BRYCH Jiří, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:05

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Václav Hinterhölz
Tip experta: remíza

Očekávám vyhrocený zápas od obou týmů, který skončí dělbou bodů s výsledkem 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích