A. Bujok 27.
1:1
(1:0)
78. M. Sýs
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov se s Juniorem rozešel smírně


Branky


27. A. Bujok - 78. M. Sýs
24

Vacov čekal ve čtvrtém kole druhý domácí zápas a svěřenci Jana Kopáčika určitě chtěli předvést lepší výkon, než posledně. Proti byl ale strakonický Junior, jehož rezerva si vyšlápla na Sedlice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovné utkání

Junior přijel s cílem pevné obrany, která měla vacovské duo Bujok se Zittou držet na uzdě. To se dlouho hostům dařilo, ale ve 27. minutě se dostal právě Antonín Bujok k nebezpečné dorážce, která bohužel pro hosty skončila v jejich brance. Domácí ale nebyli schopni vstřelit odskakující druhý gól a zápas byl tak stále otevřený. Tomuto faktu navíc pomohl ve druhé půli Štěpán Kryštof. Vacovský středopolař totiž nejprve v 64. minutě obržel žlutou kartu a o sedm minut později viděl od sudího Rothschedla červenou kartu a závěr tak nabízel drama. Hosté hráli obětavě a v 77. minutě se dostal do hry i Miroslav Sýs, který už v první kole dokázal v roli náhradníka skórovat a získal tak bod pro Junior. Tentokrát mu na to, oproti duelu se Stachy, stačila pouhá minuta a hosté vyrovnali v 78. minutě na 1-1. Závěr mohl navíc vyznít v jejich prospěch, ale domácí snahy hostů o otočení skóre přežili a nakonec se body za remízu 1-1 dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Jan Kopáčik - trenér: Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl jak herně tak i výsledkově. Junior hrál ze zabezpečené obrany a vyrážel k nebezpečný brejkům, které naštěstí nedotáhl ke vstřelení branky. Nakonec jsme první poločas vyhráli my, když z dorážky se prosadil Bujok. V druhém poločase jsme obdrželi zase zbytečnou červenou kartu a od té chvíle jsme se dostali pod obrovský tlak, který hosté využili a vstřelili vyrovnávací gól Sýsem. Za mě velké zklamání...

FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Před zápasem by jsme bod určitě brali ale vzhledem k tomu kolik jsme dokázali zahodit šancí tak je to pro nás ztráta. Hráli jsme z dobré obrany a Vacov nevěděl jak na nás hrát. Byl to dobrý týmový výkon, bohužel tomu chyběl vítězný gól. Mám radost, že se nám daří do sestavy zapojovat dorostence, kterým to určitě pomůže v dalším vývoji. Všem hráčům děkuji za předvedený výkon.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - J. Mrázek [-] (66. T. Sova [-] ) , M. Moutelík [-] , K. Procházka [-] - Š. Kryštof [-] , A. Jírovec [-] , F. Roučka [-] (77. M. Mls [-] ) , J. Bubík [-] , D. Makas [-] - A. Bujok [-] , F. Zitta [-]

FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , M. Říha [-] , Š. Vondrák [-] (88. V. Peroutka [-] ) , L. Šimák [-] , L. Pomej [-] , O. Bambásek [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Baloušek [-] , L. Zvonek [-] (77. M. Sýs [-] ) , L. Prokop [-] (53. D. Šefčík [-] )

ŽK: 36. J. Mrázek , 64. Š. Kryštof , 82. V. Forejtar , 86. J. Bubík - 31. J. Baloušek , 57. P. Kratochvíl , 63. O. Bambásek , 86. L. Šimák . ČK: 71. Š. Kryštof .
Hráči zápasu: L. Šimák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - HANDŠUH Karel, KOBLÍŽEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vacovští jsou stálicí v první pětce a potvrdí to i v tomto utkání výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vacov doma zvítězí a zůstane v popředí tabulky 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích