0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov padl! Zápas podzimu ovládly Střelské Hoštice


Branky


29

Zápas podzimu se odehrál v 1.B třídě skupiny B v jedenáctém kola na bavorovském hřišti, kde došlo na souboj Sokolů. Domácí chtěli navýšit svůj náskok na Střelské Hoštice, které naopak chtěli svého soupeře dotáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl!

Okresní derby mělo už před začátkem utkání pro oba týmy problém, v podobě postavení základních sestav. Domácímu Bavorovu chyběli vyloučení Dominik Folta, Jakub Varyš a Radim Funda. Hostům z Hoštic kvůli červené kartě absentoval Václav Křivanec a zraněný Michal Kokrda. 

Samotné utkání začalo pěkně od podlahy a už v první minutě mohli hosté udeřit, ale centr Rejška skončil pouze na břevně. Na první branku se tak muselo počkat až do minuty třetí, ve které sice Koutský vyboxoval nebezpečný míč, ale při dorážce byli aktivnější hosté a do vedení dostal Střelské Hoštice Pavel Hlava. Domácí se snažili kontrovat, ale kapitán Jiří Funda nenacházel dostatečnou podporu svých spoluhráčů a branky tak nadále přicházely pouze na druhé straně. Po dvaceti minutách hry se hosté dostali k rohovému kopu, na který si vyskočil Rudolf Květoň a nechytatelně pro Koutského poslal Hoštice do trháku. Bavorov se zmítal v trápení a třetí ránu přidali hosté ve 43. minutě, kdy trestný kop Květoně dostal nakonec do sítě Pavel Rejšek

Poločas hrůzy pro Bavorov a naopak snový pro Střelské Hoštice nabízel za výsledku 0-3 z pohledu domácích ještě zajímavou podívanou do druhého dějství.

Tlak nestačil

Právě druhé dějství přineslo zvýšenou aktivitu domácího Bavorova, ale všechny jejich šance zůstaly nevyslyšeny. Hoštická obraná, v čele s brankářem Vlkem a skvělými stopery Květoněm se Strnadem, odolávala a navíc samotní hosté mohli ještě náskok z rychlých brejků skóre navýšit. Přes dvě stovky diváků se ale už branky nedočkalo, a tak si všechny body odvezli hráči Střelských Hoštic, které se bodově dotáhly na Bavorov. Po zápase propukla obrovská radost mezi hostujícími hráči a samotný vedoucí mužstva, Petr Janoch, nemohl najít ty správná slova k poděkování všem hráčům a fanouškům za tento nezapomenutelný zážitek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
Jiří Funda - trenér: Na utkání s Hošticemi jsme se těšili, věděli jsme, že za námi přijede dost bavorovských fanoušků, bohužel jsme je ale zklamali. Hoštice dobře bránily a naše pomalá kombinace a nepřesnost tomu pomohla. Musíme se oklepat z porážky a začít se soustředit na další zápas s Volyní. Pochvalu si zaslouží pan rozhodčí, který zápas odpískal výborně. Děkujeme fanouškům obou celků, kteří pro nás vytvořili krásnou atmosféru. My jsme bohužel v zápase nepřevedli vůbec nic, co by bavorovské fanoušky nadchlo.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: K utkání s lídrem tabulky jsme odjížděli oslabeni o stopera Hozmana a útočníka Křivance. Ani domácí však nebyli kompletní neboť jim chyběli hráči, kteří nemohli nastoupit kvůli karetním trestům. Začátek se nám vydařil, když jsme z první šance orazítkovali břevno a z druhé se prosadil Hlava. I nadále jsme hráli pozorně v obraně a přecházeli do rychlých protiútoků. Ve 20.minutě navýšil náš náskok po rohu Dohonyiho Květoň, který hlavičkou na přední tyči nedal gólmanovi šanci zareagovat. Domácí se do vážnějších šancí nedostávali a tak jsme se chvíli před koncem poločasu prosadili potřetí. Přímí kop Květoně gólman vyrazil jen k nohám Rejška a ten pohodlně uklidil balón do sítě. Poločas snů jsme vyhráli tedy 3:0. Ve druhé půli byli aktivnější domácí, vyložené šance si ovšem ani tentokrát nevytvořili a pár střel které vyprodukovali buď zablokovala obrana a nebo pochytal bezchybný Vlk. V zápase podzimu jsme si tedy připsali tři body a dotáhli se na našeho soupeře, který zatím vede podzimní část jen díky lepšímu skóre. Velké poděkování patří našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu a vytvořili pro nás skoro domácí atmosféru



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - B. Begiri [-] , B. Slavík [-] (63. Z. Líkař [-] ) , P. Štěch [-] , R. Oláh [-] (80. L. Šíma [-] ) , M. Polanský [-] , R. Tomek [-] , J. Funda [-] , D. Šuba [-] , M. Färber [-] (46. V. Funda [-] ) , D. Řezáč [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - O. Koudelka [-] (88. J. Šíp [-] ) , D. Šperl [-] (63. P. Zídek [-] ) , M. Virostek [-] (60. V. Braťka [-] ) , J. Strnad [-] - P. Málek [-] (86. J. Jáchym [-] ) , V. Dohonyi [-] - P. Rejšek [-] , P. Hlava [-] - K. Heřman [-] , R. Květoň [-]

ŽK: 42. B. Slavík , 55. R. Oláh - 48. P. Málek .
Hráči zápasu: R. Květoň .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: BRODSKÝ Ondřej - ŠVARC Alois, SMÉKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 15:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 17:51
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 16:10
Václav Plachta

Expert: Michal Hojdekr
Tip experta: výhra domácích

Domácím fandím a chci, aby se jim nadále dařilo!

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 20:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 13:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 14:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:16
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 05:43

Tip: výhra domácích