0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov vyválčil ve Volyni tři body


Branky


26. J. Varyš , 79. R. Tomek
28

Po porážce v domácím duelu proti Sokolu ze Střelských Hoštic chtěl Bavorov opět poznat chuť vítězství. Proti byla ale Volyně, která chtěla první tým tabulky potrápit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncovka rozhodla

Zápas se po prvních pár minutách hry, které přinesly hodně neurovnaného působení hráčů obou týmů, dostal to tempa a domácí Volyně si vytvořila několik šancí, jejichž parametry byly rozhodně gólového typu. Domácím ale vázla koncovka, a tak brankář Koutský držel nadále čisté konto. Svoje zakončení ale právě na druhé straně zvládl s přehledem Jakub Varyš, na jehož hlavničku byl brankář Mráz krátký. 

Snaha Volyně vyrovnat byla očividná a další důležitý moment přinesl v 65. minutě ještě další bonus Slavoji, v podobě vyloučení kapitána a tvůrce bavorovské hry Jirky Fundy. Hosté se stáhli do bloku a svědomitě bránili. K tomu navíc přidal Sokol i nebezpečné standardní situace a rychlé protiútoky. Křečovitý tlak Volyně domácím ovoce nepřinášel a rozhodnout o sobotním duelu tak museli opět hosté. V 79. minutě nařídil sudí Hruška přímý kop, ke kterému se postavil Rostislav Tomek a bylo rozhodnuto.

Bavorov si připsal po porážce na domácí půdě důležité tři body za vítězství poměrem 2-0 ve Volyni. Naopak Volyni čeká souboj o místo v horních patrech tabulky s týmem z Vlachova Březí.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Úvodní minuty byly jednoznačně v naší režii. Hosté vůbec nestíhali našemu tempu. Vypracovali jsme si tři tutové šance, které vinou špatného zakončení nebo špatného řešení neproměnili. A tak v 26. minutě přišel trest, kdy jsme nezachytili propadlí balón za obranu a centrovaný míč do vápna našel Varyš. Po poločase jsme opět byli více na balónu a hosté pouze bránili a hráli na brejky. Po vyloučení Fundy se toto ještě umocnilo. Bohužel jsme se opět nedokázali využít početní převahu a byla na nás vidět velká křeč. V 79. minutě hosté přidali druhou branku z přímého kopu a tím bylo po zápase. Bohužel jsme si zápas prohráli sami neproměňováním svých šancí v prvním poločase.

TJ Sokol Bavorov
FB Bavorov: Utkání ze začátku bylo herně neurovnané, pak ale postupně přicházely šance. Více jich měla Volyně, gól ale nepadl. Kdo ale skóroval, byl Jakub Varyš! Bobo Slavík se skvěle prohnal po pravé straně hřiště, krásně našel Varyšovu hlavu a ten i s přispěním domácích poslal náš tým do vedení. Zápas byl, jak už v tomto derby bývá zvykem, hodně vyhecovaný a hra se často přerušovala. Druhou žlutou a následně červenou kartu pak ve druhé půli inkasoval kapitán Jirka Funda a Bavorov dohrával v 10 lidech. Volyňští měli logicky více ze hry, naše mužstvo ale výborně dokázalo reagovat a vytvářet si standardní situace. Z jedné z nich se krásně trefil Rosťa Tomek a bylo to už 2:0 pro nás. Naši borci to dneska ubojovali a z horké půdy si odvezli všechny body



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (55. M. Vávra [-] ) , J. Procházka [-] (81. R. Prihara [-] ) , F. Dlouhý [-] , J. Brabec [-] , J. Čužna [-] (46. V. Janoušek [-] )

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - J. Varyš [-] (75. R. Oláh [-] ) , B. Slavík [-] , B. Begiri [-] (85. L. Šíma [-] ) , V. Funda [-] (56. Z. Líkař [-] ) , M. Polanský [-] , R. Tomek [-] , J. Funda [-] , D. Šuba [-] , P. Štěch [-] , D. Řezáč [-]

ŽK: 38. F. Dlouhý - 29. J. Funda , 50. M. Polanský , 81. D. Šuba , 87. R. Oláh . ČK: 65. J. Funda .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: HRUŠKA Miloš - VOKÁČ Václav, ZÁBRANSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Volynští se vypnou k velkému výkonu a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Hozman
Tip experta: výhra hostů

I přes červené karty, co Bavorov má, si myslím, že ve Volyni zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:58
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:57

Tip: výhra domácích