3:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Bělčicích vítěze nepoznala


Branky


2. O. Páca , 27. O. Páca , 31. M. Ráž - 4. P. Rejšek , 47. P. Málek , 58. P. Málek
24

Bělčice celý podzim trápí obrovská marodka a do posledního utkání první části sezony musel kvůli absencím do branky naskočit i brankář B týmu Milan Mach. Toho čekala zkouška ohněm, neboť do Bělčic zamířily Střelské Hoštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrý start

Kdo nestihl dorazit na začátek utkání, tak mohl pouze litovat. Domácí se totiž už po dvou minutách hry dostali do vedení, když se prosadil Ondřej Páca. Na jeho branku ale následovala rychlá odpověď Hoštic a ve 4. minutě už svítilo na světelné tabuli, díky Pavlu Rejškovi, skóre 1-1. Domácí ale i přes inkasovanou branku měli v prvním poločase více ze hry a do vedení vrátil Bělčice ve 27. minutě svojí druhou brankou v zápase Ondřej Páca. O čtyři minuty později navíc dokázal vedení navýšit Martin Ráž a hráči v oranžových dresech byli na koni. Náskok družiny Luboše Krameše mohl být ještě znásoben, ale ani samostatné úniky na brankáře nevyřešili domácí nejlepším možným způsobem. Kredit se ale také musí připsat brankáři hostů Tomáši Vlkovi, který držel naději Hoštic na body.

Není co ztratit

Bodový zisk přiblížil navíc hned po změně stran Pavel Málek, který vstřelil po dvou minutách hry kontaktní branku. Právě dvaadvacetiletý záložník Hoštic navíc stál v 58. minutě ve správný čas na správném místě, když domácí obránce ve snaze odkopnout míč trefil právě Málka, od něhož se míč odrazil do sítě Bělčic. Stav 3-3 nakonec vydržel až do konce utkání, i když oba týmy mohly vítězství strhnout na svoji stranu. Bělčice tak získaly svůj sedmnáctý bod a přezimují na osmém místě. Střelské Hoštice zakončily snovou podzimní jízdou se ztrátou dvou bodů na vedoucí Bavorov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Z utkání jsem zklamaný, neboť tohle měli být tři body. Rychle jsme se ujali vedení, o které jsme rázem přišli, ale dokázali jsme přidat další dvě branky. Poločasový výsledek mohl být klidně 6-1 v náš prospěch, ale hosty podržel brankář Vlk. Chtěli jsme dvoubrankový náskok udržet co nejdéle, ale hned na začátku druhého poločasu inkasujeme a následně si vyrovnávací branku dáma vlastně sami. V závěru mohl vítězství strhnout na svojí stranu kdokoliv, ale branky už jsme se nedočkali.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Do zápasu jsme vstoupili méně koncentrovaní a již ve 2.min jsme prohrávali 1:0. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a ve 4.min vyrovnal účet zápasu Rejšek. Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a do přestávky se prosadili ještě 2x. Poločasové skóre bylo tedy 3:1 pro Bělčice. Ve druhém poločase jsme neměli co ztratit a začali jsme pěkně z ostra, když se po dvou minutách prosadil Málek. Tentýž hráč vyrovnal skóre v 58.minutě. Bohužel se nám obrat jako v utkání s Juniorem nepovedl a tak jsme si odvezli pouze bod. Podzimní část tak končíme na pěkném druhém místě s dvoubodovou ztrátou na Bavorov



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Mach [-] - K. Zeman [-] , J. Křiváček [-] (53. K. Hanzlík [-] ) , L. Mála [-] , V. Mach [-] , M. Ráž [-] , J. Švejda [-] (53. J. Cibulka [-] ) , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] , M. Hevera [-] , O. Páca [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - D. Šperl [-] , J. Strnad [-] , V. Hozman [-] , O. Koudelka [-] - P. Zídek [-] , P. Málek [-] (86. J. Jáchym [-] ) , K. Heřman [-] (78. V. Havelec [-] ) , V. Dohonyi [-] - P. Rejšek [-] , P. Hlava [-]

ŽK: 17. M. Hrkel , 45. J. Křiváček , 76. J. Cibulka .
Hráči zápasu: P. Málek .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: PAŠEK Jiří - IRAL Jiří, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:30

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: remíza

Hoštice si odvezou pouze bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté jedou a ani v posledním kole neprohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů