2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 15:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Lhenice přehrály Frymburk


Branky


14

Lhenicep o pádu z I.A třídy přivítaly v prvním kolem Frymburk. Domácí tým byl jasným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým byl od začátku lepším, ale v koncovce nebyl přesný. Nakonec mále zaskočil brankáře Vítka nepovedený centr, který skončil na přední tyči branky Frymburka. Do vedení šel domácí týžm po hezké střele Krejčího z vápna. Největší šanci v prvním poolčase měl Frymburk po přímém volném kopu, který Plojhar vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou hostujícího hráče. Uklidnění pro domácí přišlo na konci druhého poločasu, když se před brankáře hostí dostal Prenner a nezaváhal. 

Druhý poločas domácí tým pokračoval v náporu, ale jeho šance několikrát zastavila branková konstrukce. Naopak na druhé straně se dostal před odmácího brankáře Králik a nadvakrát propasíroval míč do sítě. I přes tuto komplikaci dovedl domácí tým zápas ke třem bodům. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): První utkání nového soutěžního ročníku jsme neodehráli úplně špatně a leccos nám naznačilo. Za úmorného vedra, na krásném trávníku a se změnami v kádru jsme začali poměrně aktivně, dostávali jsme se do šancí a dvě také v prvním poločase proměnili. Hosté měli jednu stoprocentní po standardní situaci a tu společnými silami skvěle zneškodnili brankář Plojhar a stoper Váša. Dvoubrankový rozdíl v poločase mohl být i vyšší. Ve druhé půli fotbalu ubylo, alespoň z naší strany určitě. I přes některé příležitosti jsme snaživému a bojovnému soupeři více neodskočili a ten nás potrestal snížením a zvýšenou aktivitou v samém závěru utkání. Zasloužená výhra, ale byly vidět i nedostatky, zejména řešení situací na útočné polovině a naopak nedůslednost na té obranné. Čekají nás kvalitnější soupeři a ti by nás za neproměněné šance potrestali. Máme na čem pracovat, ani fyzicky na tom nejsme tak, jak by bylo třeba, což se ale nelze s naší tréninkovou morálkou divit. I proto mě mrzí zranění, kvůli kterým pak přijde vynucené střídání a omezení možností vývoj hry ovlivnit. Vstup nám bodově vyšel, bylo by dobře na domácí výhru navázat hned následující víkend a přivézt tři body z Loučovic.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): "Výsledek spravedlivý. Kdybychom měli velké štěstí, mohli jsme si odvézt bod, pokud by domácí lépe vyřešili své šance, mohli jsme prohrát klidně o 4 góly. Neplnili jsme, co jsme si řekli v kabině. Já osobně jsem se nedostal vůbec do zápasu, v mých očích jsem byl nejhorší na hřišti. Naopak pochvalu zaslouží náš levý obránce David Antl. Dřel, šel nám všem ostatním příkladem."



Sestavy


SK Lhenice
T. Plojhar [-] - Z. Jedlička [-] , M. Janošťák [-] (75. D. Kiš [-] ) , J. Prenner [-] , O. Váša [-] - P. Krejčí [-] (60. D. Trojan [-] ) , M. Fišer [-] , M. Rosa [-] , D. Jirkovský [-] (19. M. Mahák [-] ) - P. Prenner [-] , J. Máčl [-] (78. J. Růžička [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - D. Antl [-] , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] , F. Malina [-] (77. V. Liebl [-] ) , O. Malák [-] , A. Točík [-] (19. M. Králik [-] ) - M. Račák [-] , M. Malina [-] (67. L. Brůha [-] ) , P. Juhaňák [-] (46. P. Tichovský [-] ) - L. Řepa [-]

ŽK: 92. D. Trojan - 81. D. Antl , 89. L. Brůha .
Hráči zápasu: P. Prenner .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zabilka Luboš - JURÁŇ Karel, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nemyslím si, že by Lhenice potkal stejný osud jako Velešín, který též sestupoval z A třídy a tak se určitě projeví zkušenosti a kvalita. Frymburk bude opět kousat zejména doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí tým je favorit a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích