Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 13:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice vezou všechny body z Olešnice


15

Lhenice po domácí remíze s rezerovu Malše Roudné zajížděly tentorkát do Olešnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za větrného počasí byl hostujicí celek od začátku lepším týmem a brankou Martina Janošťáka šel do vedení. Krátce na to zvýšil an 0:2 Michal Mahák. Lhencie pokračovaly v dobrém výkonu a do poločasu své vedení ještě navýšily a to zásluhou Jakuba Máčla

I ve druhém poločase pokračovala převaha hostí a Patrik Krejčí zvýšil už na 0:4. DOmácí tým se k pořádné šanco nedostal a tak tři body putují po zásluze do Lhenic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Roman Brousek (trenér): Lheničtí byli po celý zápas lepším mužstvem. Přehrávali nás rychlou kombinační hrou, byli dobří a zaslouženě vyhráli. My jsme jim to hodně umožnili, chyběl nám pohyb a chuť hrát fotbal. Upřímně jsem z tohoto zápasu s bodama příliš nepočítal, ale z našeho výkonu jsem zklamaný.

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Předpokládal jsem, že nás čeká jiné utkání než to poslední s mladíky Roudného, což se potvrdilo a se vší úctou k domácím, nás čekají v posledních zápasech podzimu těžší soupeři. Hrálo se na poměrně nerovném terénu za větrného počasí a my po půlhodině vedli o tři branky, přičemž některé další příležitosti zůstaly nevyužity. Domácí jsme kromě jednoho závaru po standartní situaci a samostatného nájezdu v samém závěru do ničeho nepustili a sami další možnosti na zvýraznění skóre nevyužili. Těší mě další nula vzadu, i proto, že jsme nastupovali se třemi změnami v obraně a navíc se hned na začátku zranil stoper Růžička, který právě jako jediný z minulého zápasu šel od začátku do hry. Svědčí to o tom, že i při několika absencích jsme schopni dát dohromady na zápas kvalitní kádr a to je dobré zjištění. V průběhu celého utkání jsme byli fotbalovější, pohyblivější a zaslouženě bereme tři body, i když konečné skóre mělo být výraznější.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - F. Bína [-] , L. Lenk [-] , M. Koktavý [-] , P. Lavička [-] , R. Horelica [-] , R. Chrástka [-] (46. R. Brousek [-] ) , O. Husa [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , B. Bahenský [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , I. Štangret [-] , D. Jirkovský [-] , J. Růžička [-] (7. M. Janošťák [-] ) - J. Máčl [-] (86. F. Traxler [-] ) , M. Rosa [-] , P. Prenner [-] , M. Mahák [-] (83. J. Prenner [-] ) - P. Vincik [-] (66. M. Fišer [-] ) , J. Růžička [-] (66. P. Krejčí [-] )

ŽK: 79. O. Husa , 80. R. Horelica .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ondra Milan - ERNST Martin, PRIMUS Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Papírový favorit zápasu jsou Lhenice, ale doufám, že budeme bojovat a v zápase neprohrajeme.

Tip: výhra domácích