0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 12:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků ovládl vítěz 1.A třídy a jeho střelec Tran


Branky


44. . Tran , 74. . Tran , 81. . Tran
31

V rámci desátého kola došlo na měření sil obou nováčků, tedy domácí Košutky a hostů z Kaznějova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo k vidění vyrovnané a bojovné utkání. První velkou šanci měl zhruba v 25. minutě Pečenka, když se krásně uvolnil na hranici velkého vápna a postupoval sám na gólmana Šaška, ale ten si s jeho střelou poradil a dorážejícímu Pekníkovi byl odmáván ofsajd. Domácí byli při chuti a o zteč hostující svatyně se snažili i Lemon s Nguyenem, ale ani jednomu se nepodařilo ze slibně se rozvíjejících šancí udeřit. Od 30. minuty pak kaznějovští zlepšili pohyb a zatlačili domácí k velkému vápnu, což vyústilo v sérii standardních situací. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, tak Holec fauloval pronikajícího útočníka a standardku kaznějovští využili dokonale, když se hlavou prosadil Ahn Tran Huy - 0:1. 

 

V druhé půli se moc obraz hry nezměnil a dále bylo k vidění utkání plné soubojů a především v prostoru od vápna k vápnu. Míč za Šaškova záda dostal T. Pekník, ale modrobílou radost zhatil domácím pomezní rozhodčí zdviženým praporkem. Kaznějov posléze také zahrozil dvěmi střelami, ale jednu zlikvidoval Šatra a další se nevešla mezi tři tyče.  V 73. minutě pak z 25 metrů zahrával přímý volný kop Vinkler a krásně ho zakroutil přes zeď do pravého horního rohu, ale Šatra ho dokázal skvělým zákrokem vytěsnit na roh. Následný rohový kop si pak opět našel trestuhodně nikým nehlídaný Tran a zvýšil na 0:2. Celá situace se opakovala o pár minut později, rohový kop, nehlídaný Tran a gólová hlavička - 0:3. 

 

Zápas pak byl již rozhodnut a už se pouze dohrával, hosté si tak odvezli všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Normálně bych to hodnotil tak, že si za tohle nezasloužíme minimálně měsíc dostat výplatu, ale vzhledem k tomu, že nikdo z nás nic nebere - teda samozřejmě kromě mě, ale pssst - tak bych řekl, že bychom měli všichni za trest jít o víkendu vyspárovat tchýni dlaždičky do koupelny. Dostat prakticky tři góly z rohu navíc od stejného hráče je opravdu majstrštyk. Škoda, že si před zápasem deset minut říkáme, že Kaznějov má ty standardky dobrý a musíme si na ně dát pozor a pak je hráč na malým vápně úplně sám, že by si tam stihnul zadělat i těsto na palačinky. Vyhráli jsme sice naposledy v době, kdy se upalovali lidi na hranici za názor, že země není placatá, ale na Rapid pojedeme s bojovným duchem. Těšíme se na konfrontaci s úplnou špičkou tabulky. Možná jsem naivní blázen, ale pořád věřím, že se všechno v dobré obrátí.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Nechtěli jsme dát Košutce šanci se k nám bodově přiblížit, a tak jsme do Ledec jeli jednoznačně vyhrát. Bohužel první poločas byl docela špatný a to z obou stran. Hrál se velmi průměrný fotbal v pomalém tempu totálně bez šancí. Nám se nakonec podařilo skórovat v poslední minutě poločasu po trestném kopu ze strany. Druhý poločas jsme začali o něco lépe a vcelku jsme hru kontrolovali. Finální fáze však byla stále špatná, a tak jsme si pomohli dvěma rohy a jednou hlavou a jednou nohou jsme dvakrát skórovali. V závěru zápasu se párkrát zajiskřilo, ale na skóre se již nic nezměnilo a my jsme si tak připsali další výhru. Dnešní mač sice nepřinesl bůhvíjak krásný fotbal a to jak od nás tak ani od Košutky, ale my jsme díky standardním situacím urvali důležité a super 3 body.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - X. Nguyen [-] (46. D. Adam [-] ) , J. Kalaš [-] (59. P. Kalaš [-] ) , M. Primas [-] , T. Pečenka [-] , K. Liška [-] , D. Král [-] , T. Pekník [-] (75. V. Kučera [-] ) , J. Pekník [-] (59. J. Lhoták [-] ) , O. Lemon [-] , J. Holec [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - D. Vinkler [-] (79. F. Fait [-] ) , J. Vondráček [-] , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] (85. V. Vašíček [-] ) , F. Rusňák [-] , . Tran [-] (85. M. Polívka [-] ) , M. Tichý [-] , P. Domabyl [-] , M. Vondráček [-] (27. V. Višnovský [-] ) , T. Vaneš [-]

ŽK: 76. J. Kalaš , 86. M. Primas - 76. L. Filipec , 83. M. Tichý .
Hráči zápasu: . Tran , L. Filipec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SIROVÝ Václav, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů