1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta v závěru znamená tři body pro Horšák, na Slovanu se čílí


Branky


4. A. Žák - 14. M. Dibrivnyi (p.) , 43. J. Havlíček
24

Slovanu premiéra v 1.A třídě zhořkla. V prvním kole nestačil na Chlumčany. Ve druhém kole nečekal plzeňský tým o moc snažší soupeř. Přijel totiž Horšovský Týn. A ten se po penaltě v závěru mohl radovat ze zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlého vedení se ujali domácí. Po standardce se trefil Adam Žák. To ale Slovanu příliš nepomohlo, vedení jako by se zalekli, zalezli a začali bránit. To hrálo do karet hostům, kteří drželi míč, kombinovali a snažili se najít skulinky v dobře fungující obraně domácích. A když Dibrivnyi našel Jana Havlíčka bylo chvíli před koncem půle srovnáno.

 

Druhý poločas se hrál ve velkém tempu, vyložených šancí ale příliš nebylo. Oba týmy vyzkoušeli, jak zní tyčky, gól ale ne a ne přijít.

Když už to vypadalo na remízový zápas, fauloval domácí obránce hostujícího útočníka v šestnátce a pískala se penalta. Tu proměnil Mykola Dibrivnyi, který tak vystřelil hostům tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Patrik Matula, hráč: Vyrovnaný zápas, ve kterém hosté drželi více balón ale na šance to bylo zhruba stejně. Po rohovém kopu jsme se dostali do vedení, které nám ale spíš ublížilo a začali jsme pouze bránit. Na konci poločasu jsme zaslouženě inkasovali. Druhý poločas byl nahoru dolů, oba týmy nastřelili tyčku. Do remízového zápasu vstoupil v 90. minutě rozhodčí, který odpískal penaltu pro hosty. Tento moment nechci dál komentovat.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, brankář: O Slovanu jsme před zápasem moc informací neměli, takže to pro nás byla docela neznámá. Hráli ze zajištěné a dobře organizované obrany s pokusem o rychlé protiútoky. Ve čtvrté minutě se soupeř prosadil ze standardní situace a dostal se do vedení, ten kdo ale byl na hřišti lepším a aktivnějším mužstvem jsme byli my. Drželi jsme míč a snažili se kombinovat po zemi. Po jedné pekné akci Dibrivnyi- Havlíček se nám podařilo těsně před poločasem vyrovnat. Druhý poločas jsme se pokoušeli o rychlé vstřelení druhého gólu, ale to se nám nevedlo i když jsme měli možnosti, tak jsme se neprosadili. A když každý z týmů trefil tyč, klíčový moment přišel na konci zápasu, jeden z domácích hráčů si nešťastně počínal v pokutovém území, fauloval a daroval nám penaltu, kterou proměnil Dybrivnyi a tím nám zařídil tři body.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Matula [-] , J. Čarda [-] (59. M. Lang [-] ) , M. Koranda [-] (59. M. Ráb [-] ) , D. Daniel [-] , D. Dergachov [-] , M. Pernt [-] , M. Cigler [-] , A. Žák [-] , O. Žák [-] (73. O. Nosek [-] ) , J. Nosek [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Herc [-] , J. Malý [-] (90. M. Falout [-] ) , J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , D. Slapnička [-] , J. Čižikov [-] , T. Novák [-] , J. Svárovský [-] , O. Sloup [-] (26. M. Bláha [-] ) , M. Mašek [-]

ŽK: 57. D. Dergachov , 65. J. Nosek - 48. D. Slapnička , 77. J. Čižikov .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - PRESSL Václav, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Kořenek

Expert: Pavel Grambal
Tip experta: remíza

Kluky ze Slovanu vůbec neznám, Horšak tým který má ve svých řadách zkušený borce, dám remízu, gól dá Honza Havlíček

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů