M. Zeman 11. (p.)
1:1
(1:0)
52. J. Cvejn
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov jako první obral o body Předměřice


Branky


11. M. Zeman (p.) - 52. J. Cvejn
7

Předměřice byly již jediným týmem, který po třech kolech neztratil ani bod. Svoji šňůru chtěli protáhnout i v domácím zápase proti Zdelovu, ten si však ze zápasu odvezl bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předměřice byly aktivnější od prvních minut

Od úvodu přebrali iniciativu domácí, kteří byli klidnější na balonu a kombinační hrou si vytvářeli zajímavé příležitosti. Většina z nich však výrazně neohrozila branku Jiřího Kozla. Domácí se branky dočkali až v 11. minutě, kdy nařízenou penaltu proměnil Milan Zeman. Po první brance se obraz hry vůbec nezměnil a domácí stále dobývali zdelovskou branku. V jejich největší šanci však nastřelili pouze tyč a do šaten se tak odcházelo pouze za stavu 1:0.

Zdelov z první větší šance vyrovnal

I v druhé půli byli aktivnější domácí, ale vyložené gólové šance ne a ne přijít. Naopak hosté z první větší šance udeřili. Tomáš Kozel vyvezl míč a předal ho Adamu Lipenskému a ten centrem za obranu našel nabíhajícího Jiřího Cvejna, který zavěsil míč do sítě. Předměřice stále tlačily a vytvářely si šance, největší příležitost měly z přímého kopu, ale Zdelov jako již několikrát v sezóně podržel gólman Jiří Kozel. Skóre se do závěrečného hvizdu nezměnilo a soupeři se tak rozešli smírně po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Dnešní zápas nabídl plno šancí, které jsme bohužel nedokazali proměnit. Je výborné, že se do šancí dokážeme dostat ale máme problém je proměnit. Proto dnešní remízu bereme jako ztráta dvou bodů. V týdnu se na to musíme zaměřit a připravit se na další těžké utkání v Malšově Lhotě.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Odvážíme si vydřený bod, který nám zajistil krásným gólem dobře hrající Jirka Cvejn. Pro domácí je to asi trochu smutný bod , protože byli výrazně lepším týmem. Jediný gól který nám dali byl z penalty a další jejich pokusy končily naštěstí mimo naši branku.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Cudlín [-] - M. Zeman [-] (71. P. Jiroušek [-] ) , L. Neradílek [-] (71. A. Mareš [-] ) , D. Žoch [-] (60. P. Polanský [-] ) , M. Šmarda [-] , O. Satranský [-] , A. Pumr [-] (60. B. Netík [-] ) , V. Polanský [-] , B. Markarjanc [-] , J. Šimůnek [-] (37. J. Voborník [-] ) , L. Hošek [-]

FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Maňas [-] , A. Lipenský [-] (74. T. Hurdálek [-] ) , D. Ludvík [-] , J. Cvejn [-] , T. Novák [-] , M. Neubecker [-] (56. T. Forejtek [-] ) , A. Forche [-] (80. M. Cvejn [-] ) , T. Kozel [-] , T. Handa [-] , M. Staněk [-]

ŽK: 25. O. Satranský - 21. A. Lipenský , 45. A. Forche .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LUKES Jan - LUŇÁK Michal, MRKVIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Jedlinský
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou ve formě , navíc hrají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích