0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza


Branky


7

V krajském přeboru se utkaly dva týmy, ŽSK Třemošnice a FK Choceň, a jejich souboj skončil bez branek - 0:0. Tento výsledek může naznačovat, že oba týmy byly schopné si vzájemně konkurovat a bránit své branky. Přestože se na první pohled může zdát, že zápas bez branek může být nezajímavý, často může být takový výsledek výsledkem taktické bitvy na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Brankář domácích, David Oswald, a brankář hostů, Vojtěch Krátký, sehráli klíčovou roli ve svých týmech. Jejich zákroky a pozornost přispěly k udržení čistého konta svých týmů. Oba ukázali svou schopnost číst hru, provádět rychlé reakce a zachytávat náročné střely soupeřů.

I když se branky v tomto utkání nedostavily, mohou oba týmy vytěžit cenné zkušenosti z hry proti kvalitnímu soupeři. Zápas bez branek může být také příležitostí pro trenéry a hráče analyzovat své výkony, identifikovat slabá místa a pracovat na nich. Tento typ utkání tak může sloužit jako motivace pro zlepšení a růst pro oba týmy.

Celkově vzato, i když zápas skončil bez branek, stále představuje důležitou součást fotbalového dění, kde týmy pracují na své herní taktice, organizaci a individuálních schopnostech hráčů.



Ohlasy k zápasu



FK Agria Choceň
Šimon Štanglica: Při příjezdu na zápas do Třemošnice nás čekalo nepříjemné překvapení, když jsme se dozvěděli, že budeme hrát na hřišti č.2. V tu dobu jsme mohli zapomenout na hru, kterou jsme se chtěli prezentovat. Věděli jsme, že to bude spíše o důrazu a nasazení .V prvním poločase jsme si vytvořili několik gólových šancí, ale neproměnili jsme..Po změně jsme se stále snažili vstřelit branku a utkání rozhodnout. Bohužel se nám to nepodařilo, takže utkání skončilo 0:0.. Osobně doufám, že jsme si na začátku sezóny odbyli nejdelší výjezd a nejhorší hřiště. Sezóna je dlouhá a věřím, že naše hra přinese v dalších utkáních góly a hlavně body.



Sestavy


ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - T. Oswald [-] (71. R. Šmídl [-] ) , T. Tomíška [-] , M. Šindelář [-] (81. J. Holubec [-] ) , D. Forman [-] , J. Petrlík [-] , O. Vávra [-] , V. Petr [-] , J. Malý [-] , M. Tlapák [-] , D. Krška [-]

FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - Š. Štanglica [-] , J. Kužma [-] , R. Fikejz [-] (90. F. Vostrčil [-] ) , J. Netolický [-] (77. V. Adamec [-] ) , M. Coufal [-] , P. Zahálka [-] , O. Dolníček [-] , M. Fikejz [-] , M. Laky [-] , R. Matějka [-]

ŽK: 83. J. Petrlík - 70. J. Netolický , 87. R. Fikejz .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: STÁREK Jiří - FILIPI Vojtěch, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích