Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství pro Heřmaňák


Branky


7

Zápas mezi týmy Heřmanův Městec a Přeloučem se odehrál v atmosféře napětí a očekávání na místním fotbalovém hřišti. Fanoušci obou týmů se shromáždili, aby sledovali souboj těchto rivalů a podpořili své hráče. A zápas jim rozhodně nepřinesl zklamání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 pro domácí

Už úvodní okamžiky byly ve znamení dramatických událostí. Jakub Voženílek, hráč týmu Heřmanův Městec, zaskočil hostující obranu a vstřelil branku již v první minutě zápasu. Tento rychlý gól udělal radost domácím fanouškům a zároveň vyburcoval hráče k dalšímu útoku.

David Salfický navázal na Voženílkův výkon a ve 10. minutě zvyšoval na 2:0 pro Heřmanův Městec. Přelouč se snažila zareagovat a získat zpět kontrolu nad zápasem, ale domácí tým byl pevně usazen na hřišti a dokázal odolávat útokům soupeře.

1:1 v druhém

Druhý poločas přinesl stejně tak vzrušující okamžiky jako ten první. V 51. minutě se Michal Straka postaral o další gól pro tým Heřmanův Městec, což už bylo 3:0 pro domácí. Zdálo se, že mají zápas pevně ve svých rukou.

Přelouč však nechtěla tak lehce sklonit hlavu. Daniel Dlask se postaral o gól ve 76. minutě, což byla pro hosty výhoda, kterou mohli využít k návratu do zápasu. Snažili se tlačit na obranu týmu Heřmanův Městec a získat tak aspoň remízu.

Avšak domácí obrana byla výborně organizovaná a nepustila soupeře k žádným závažným šancím. Vyrovnání se hostům nepodařilo a zápas tak skončil vítězstvím týmu Heřmanův Městec 3:1.

Celý zápas nabídl všem přítomným skvělé sportovní vzrušení a ukázal, že na krajském přeboru se hraje kvalitní fotbal. Hráči obou týmů se prezentovali svými dovednostmi a nasazením, které ocenili fanoušci na obou stranách. Tento zápas jistě zůstane dlouho v paměti všech, kteří byli svědky této fotbalové bitvy.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: S houževnatým soupeřem z Přelouče jsme se rychle dostali do vedení, podařilo se nám přidat šťastně druhou branku, ve druhém poločase jsme zvýšili na 3:0 po dobře dohrané standartní situaci, nicméně poté hosté přidali na intenzitě a zatlačili nás na naší půlce, měli několik náznaků šancí, kterým jsme až na jednu povedenou akci dokázali odolat a tak jsme zvítězili 3:1 a získali jsme důležité první tři body do soutěže




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
B. Branda [-] - M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] , D. Salfický [-] (60. A. Kalous [-] ) , J. Voženílek [-] (76. T. Linhart [-] ) , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-] , T. Dvořáček [-] , R. Novák [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - T. Lipavský [-] (26. J. Klas [-] ) , D. Oliva [-] (64. M. Hladík [-] ) , J. Hrečín [-] , D. Čada [-] , L. Chaloupský [-] , R. Forman [-] , V. Voženílek [-] , J. Novák [-] (75. A. Vosáhlo [-] ) , D. Dlask [-] , J. Kmoníček [-] (58. L. Voženílek [-] )

ŽK: 28. D. Jablečník , 34. J. Hlaváč - 48. D. Dlask , 57. D. Oliva .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Ikizgül Varol - JIŘÍČEK Adam, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích