1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Litomyšle nad Heřmaňákem


Branky


8

Zápas mezi týmy Litomyšl a Heřmanův Městec přinesl napínavý fotbalový souboj plný emocí a bojovnosti. Obě strany se utkaly s cílem získat tři body a ukázat svou sílu na hřišti. V konečném výsledku se však mohli radovat domácí hráči z týmu Litomyšl, kteří zvítězili 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 5. minutě se dočkali hosté z Heřmanova Městce. Ladislav Severa se trefil a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento brzký gól byl pro hosty povzbuzením a motivací pokračovat ve své hře a držet se vedení.

Litomyšl však nehodlala vzdát a začala se snažit o vyrovnání. Jejich útočná síla byla patrná a jejich snaha byla viditelná na každém kroku. Ovšem hostující obrana byla na svém místě a snažila se ubránit své vedení.

Druhý poločas byl plný emocí a snahy obou týmů získat tři body. Domácí tým Litomyšl se snažil o vyrovnání, zatímco hosté z Heřmanova Městce bránili svůj náskok. Obrany byly na ostrahu a brankáři na obou stranách měli sváděli tvrdý boj o udržení své branky nedotčené.

Přes veškerou snahu domácího týmu se však výsledek už nezměnil. Zápas skončil vítězstvím Heřmanova Městce 1:0. Pro hostující tým byl tento výsledek odměnou za jejich disciplinovanou hru a schopnost ubránit svůj jediný gól.

Litomyšl se i přes porážku může pyšnit svou bojovností a snahou. Fotbalový zápas nám ukázal, že každý gól, každá obrana a každý moment na hřišti může rozhodnout o výsledku. Pro hráče i fanoušky to byl opět připomínkou, proč milují tento sport - kvůli jeho nepředvídatelnosti, emocím a nesčetným okamžikům, které přináší.



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Byl to zápas nahoru a dolů, oba týmy si dokázali vypracovat několik šancí, ale bez finálního zakončení, domácí dokázali hned v 5. minutě využít našeho zaváhání a tak vstřelili jedinou branku utkání, myslím si že zápasu by ale slušela remíza, jednalo se o vyrovnaný zápas, ale hraje se na góly a ten se nám dnes vstřelit bohužel nepodařilo.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] (92. J. Richter [-] ) , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (67. J. Šafránek [-] ) , D. Mrázek [-] (65. P. Urban [-] ) , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] (77. P. Kundera [-] ) , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] , D. Salfický [-] (71. V. Tomčík [-] ) , J. Voženílek [-] , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-] , T. Dvořáček [-] , R. Novák [-]

ŽK: 36. L. Tomšů , 36. D. Mrázek , 86. J. Jireček - 24. T. Dvořáček , 90. R. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mrázek Aleš - LANG Matyáš, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: David Oswald
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích