0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství pro Litomyšl


Branky


8

Odehrála se další vzrušující fotbalová bitva, tentokrát na hřišti v Třemošnici, kde domácí tým přivítal soupeře z Litomyšle. Oba týmy měly za sebou několik zápasů v aktuální sezóně a chtěly získat tři body, které by je posunuly v tabulce výše. Fanoušci se tedy mohli těšit na napínavý a vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:1

Zápas začal vysokým nasazením obou týmů. Domácí tým Třemošnice se snažil o aktivní a ofenzivní hru, zatímco hosté z Litomyšle chtěli využít svou kombinační hru a rychlost, aby se dostali do šancí. První poločas nabídl spoustu akce na obou stranách a diváci byli svědky zajímavých momentů.

Již v 44. minutě přišel první gól utkání. Ladislav Severa z týmu Litomyšl se dostal do dobré pozice a svou chladnokrevnou střelou nedal brankáři Třemošnice žádnou šanci. Hosté tak šli do vedení a měli první důležitou výhodu.

0:1

Druhý poločas nabídl podobně intenzivní hru jako ten první. Třemošnice se snažily o vyrovnání a vytvářely si šance, ale obrana Litomyšle byla na výši úkolu a odolávala tlaku soupeře. Brankáři na obou stranách byli ve střehu a svými zákroky udržovali své týmy ve hře.

Třemošnice se snažily najít cestu k brance, ale hostující tým Litomyšl byl pevný v obraně a nedával soupeři mnoho prostoru. Zároveň využíval rychlých protiútoků, které mohly vést k dalším gólům.

Když se zápas blížil ke konci, domácí tým se snažil o zvrat a tlačil na obranu Litomyšle. Byly to chvíle plné napětí a dramatických momentů, ale gól se Třemošnici nepodařilo vstřelit.

Naopak, v závěrečných minutách zápasu přišel další gól hostů. Dominik Mrázek z týmu Litomyšl vstřelil druhý gól svého týmu, čímž definitivně zpečetil vítězství. Třemošnice se už nepodařilo zareagovat a zápas skončil výsledkem 0:2 ve prospěch Litomyšle.

Celkově to byl napínavý a vyrovnaný zápas, ve kterém oba týmy podali dobrý výkon. Hosté z Litomyšle byli v koncovkách efektivnější a zaslouženě si odvezli tři body. Pro domácí tým Třemošnice to byl zklamání, ale mají stále před sebou další zápasy, ve kterých se mohou pokusit o zisk bodů a zlepšení své pozice v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Utkání se sehrálo na velice tvrdém a těžkém terénu, který nepřipomínal fotbalové hřiště a to mělo zásadní vliv na předváděnou hru z obou stran. Bylo k vidění spousta nakopávaných balonů a soubojů a také kontroverzních situací, které vyústili v napjatou atmosféru a řadu strkanic a vyřikávání si názorů. Nebyl to moc fotbal, spíše soutěž, kdo bude více nadávat, ve které vyhrála domácí strana. My vyhráli v zápase především díky našemu golmanovi Jílkovi, který chytil dvě stoprocentní šance domácích, včetně penalty. Vyhrál ale i tak tým, který měl více gólových příležitostí.



Sestavy


ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - T. Oswald [-] , R. Šmídl [-] (87. M. Žďánský [-] ) , T. Tomíška [-] , M. Šindelář [-] , J. Šebek [-] , O. Vávra [-] , J. Holubec [-] , M. Tlapák [-] (69. V. Petr [-] ) , J. Malý [-] , D. Krška [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (87. P. Malý [-] ) , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (81. D. Mrázek [-] ) , V. Folta [-] (91. P. Kundera [-] ) , J. Šafránek [-] (56. L. Tomšů [-] ) , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

ŽK: 58. J. Šebek , 80. D. Krška - 66. J. Jireček , 80. L. Tomšů , 88. M. Severa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Linhart Lukáš - ČECH Karel, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Ondřej Beznoska
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů