4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2023 17:30

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


7

Dne 1.9.2023, na stadionu Litomyšle, se odehrál zápas krajského přeboru mezi týmem Litomyšl a týmem Vysoké Mýto B. Tento zápas nabídl divákům skvělou podívanou plnou vzrušení a gólů. Domácí tým Litomyšl dokázal porazit hosty z Vysokého Mýta B v poměru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas:

Zápas začal oboustranným tlakem, přičemž oba týmy se snažily dostat do vedení co nejdříve. První branku však vstřelil tým Litomyšl, a to ve 42. minutě. Střelec Vojtěch Folta se dostal do dobré střelecké pozice a nemýlil se, čímž poslal svůj tým do vedení. Tato branka posílila sebevědomí domácího týmu, a ti pokračovali v útoku.

Druhý poločas:

Druhý poločas začal skvěle pro Litomyšl. Ve 50. minutě se týmu podařilo zvýšit svůj náskok, když se střelou Pavla Urbana dostal míč do sítě. Tento gól byl další ranou pro hosty, kteří se snažili reagovat, ale domácí obrana byla pevná.

Jen o pár minut později, v 52. minutě, se zapsal do střelecké listiny opět Petr Štarman, tentokrát po pěkné kombinaci s ostatními spoluhráči. Tímto gólem se skóre zvýšilo na 3:0 ve prospěch Litomyšle.

V 57. minutě následoval další gól, tentokrát opět od Petra Štarmana, který ukázal svou střeleckou formu a uzavřel skóre na konečných 4:0 ve prospěch domácího týmu.

Celkově byl tento zápas jednoznačně ovládnut týmem Litomyšl, který se prezentoval efektivním útokem a pevnou obranou. Hosté z Vysokého Mýta B se snažili reagovat, ale neměli dostatek síly na to, aby se vrátili zpět do zápasu.

Vojtěch Folta byl jedním z hlavních aktérů tohoto zápasu, když se dvakrát prosadil a výrazně přispěl k vítězství svého týmu. Celý tým Litomyšl ukázal skvělý kolektivní výkon, který přivedl k tomuto vítězství.

Tento zápas je jasným příkladem toho, jak fotbal může nabídnout vzrušující zážitek divákům a jak jednotlivci v týmu mohou zápas ovlivnit. Domácí tým Litomyšl si zaslouženě odnáší tři body a potvrzuje svou silnou pozici v krajském přeboru. Na druhé straně musí tým Vysoké Mýto B zamyslet nad tím, jak se zlepšit a v dalších zápasech se pokusit získat více bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: utkání se hrálo v dobrém tempu a byl k vidění pohledný fotbal, kdy se oba týmy snažili kombinovat. První poločas příliš stoprocentních brankových příležitostí nepřinesl a když už nějaké přišly, nebyly proměněny. Výjimku tvořil Vojta Folta, který skvělou individuální akcí dokázal dostat míč do branky soupeře. Začátek druhého poločasu byl v naší režii, kdy jsme dokázali vstřelit 2 branky a tím utkání zlomili na naší stranu. Hosté si do konce zápasu vypracovali 1 šanci za rozhodnutého stavu a my jsme mohli také navýšit vedení. Zasloužené vítězství

SK Vysoké Mýto B
Ohlas z kabiny hostů: Zápas nám bohužel nevyšel a znovu krutý výsledek pro nás



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (74. L. Tomšů [-] ) , V. Folta [-] (61. P. Malý [-] ) , J. Šafránek [-] (78. L. Jiskra [-] ) , M. Sršeň [-] , M. Severa [-] , P. Štarman [-] (58. L. Severa [-] ) , M. Hašek [-] , D. Mrázek [-] (58. P. Kundera [-] )

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - L. Benda [-] (46. J. Mokrejš [-] ) , K. Kabrhel [-] (74. V. Škrabal [-] ) , F. Lebeda [-] , F. Wimmer [-] , T. Vopršálek [-] (46. O. Švejda [-] ) , V. Hájek [-] (74. M. Kavka [-] ) , J. Hájek [-] , M. Žák [-] , M. Fišer [-] (60. P. Jeníček [-] ) , D. Fišer [-]

ŽK: 86. M. Severa - 69. F. Lebeda , 77. M. Kavka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kudyn Milan - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Nikolas Hubálek
Tip experta: remíza

Předpokládám, že bude remíze a nebo rozhodne jeden jediný gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích