P. Kárský 25.
M. Hundák 74. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól v poslední minutě rozhodl o vítězství Heřmaňáku


Branky


7

Na stadionu Bohdaneče se odehrál zápas mezi týmy Lázně Bohdaneč a Heřmanův Městec v rámci Tlapnet krajského přeboru. Oba týmy předváděly skvělý fotbal a bojovaly o vítězství v této důležité utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal velkým tempem, s oběma týmy, které se snažily ovládnout střed hřiště a získat kontrolu nad zápasem. Lázně Bohdaneč byly první, kdo se dostaly do vážnější šance, a to v 25. minutě, kdy Petr Kárský překvapil obranu Heřmanova Městce a vstřelil první gól utkání.

Avšak reakce hostujícího týmu nepřišla dlouho na sebe čekat. V pouhé minutě nato, David Salfický dokázal vyrovnat pro Heřmanův Městec po rychlém protiútoku.

První poločas tak skončil remízou 1:1 a oba týmy měly před sebou druhý poločas, který sliboval ještě větší napětí.

 

Druhý poločas zahájil Heřmanův Městec ve velkém stylu. Denis Turina vstřelil gól v 50. minutě po krásné kombinaci a přivedl hosty do vedení. Lázně Bohdaneč se snažily vyrovnat a vytvářely si šance, ale střely mířily mimo branku nebo byly zastaveny brankářem soupeře.

V 74. minutě měli Lázně Bohdaneč příležitost vyrovnat, když jim byl přidělen pokutový kop. Martin Hundák byl jistý a proměnil penaltu, čímž srovnal skóre na 2:2. Zdálo se, že zápas skončí nerozhodně, ale Heřmanův Městec měl jiné plány.

V poslední minutě regulérního hracího času, David Jablečník vstřelil třetí gól pro hostující tým a rozhodl o vítězství Heřmanova Městce.

Tento zápas byl plný emocí, akce a dramatických momentů. Heřmanův Městec ukázal svou sílu a odhodlání vyhrát, i když byli brzy ve hře v základním čase. Lázně Bohdaneč podala solidní výkon, ale tentokrát jim chybělo štěstí na vítězství.

Celkově to byl skvělý zápas, který potěšil fanoušky obou týmů. Heřmanův Městec se raduje z tří bodů a slaví výhru 3:2 nad Lázněmi Bohdaneč.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Ondřej Norek:

FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Pro diváka se jednalo o velmi atraktivní zápas, góly padaly, hrál se fotbal nahoru dolu, my jsme se dvakrát dokázali z brejkových situací dostat do vedení kdy domácí směrem dozadu nestihali ale stále to nestačilo, protože naopak směrem dopředu byli domácí silní, avšak 10 minut před koncem dostal gólman domácích červenou kartu a do branky musel hráč z pole a v 90.mimutě se nám podařilo po skvěle zahrané standartce překlopit vedení na naši stranu a uhájit vítězství 2:3



Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
D. Czeszewski [-] - O. Norek [-] (63. D. Norek [-] ) , M. Hundák [-] , R. Klouda [-] (89. A. Leníček [-] ) , F. Janeček [-] , V. Kejmar [-] , P. Kárský [-] (76. V. Koutský [-] ) , P. Břeň [-] (66. F. Panchártek [-] ) , V. Kakrda [-] , L. Nepivoda [-] , L. Flekr [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - R. Jošt [-] , R. Novák [-] , D. Salfický [-] (73. M. Zelenka [-] ) , T. Zrůst [-] , M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] (87. V. Tomčík [-] ) , D. Zrůst [-] (83. T. Linhart [-] ) , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-]

ŽK: 52. O. Norek - 28. R. Novák . ČK: 83. D. Czeszewski .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zeman Josef - ROUSEK Lukáš, BALOG Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích