T. Husák 64. (vl.)
A. Koreček 74.
2:1
(0:0)
51. D. Oliva
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól hostů rozhodl o výsledku


Branky


64. T. Husák (vl.) , 74. A. Koreček - 51. D. Oliva
7

V napínavém střetnutí mezi týmy Horní Ředice a Přelouč vyšli vítězně domácí, kteří si připsali výhru 2:1. Zápas přinesl emocionální zvraty a dramatický vývoj děje až do samotného závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl pozoruhodný hlavně taktickým bojem na středovém hřišti. Oba týmy měly své příležitosti, ale obrany si v první části zápasu vedly velmi dobře, a tak zůstalo skóre nerozhodné.

Druhý poločas začal dramaticky, když Přelouč otevřela skóre v 51. minutě. Dominik Oliva se dostal do vápna a přesnou střelou překonal brankáře Horních Ředic.

Domácí tým však neztrácel naději a začal stupňovat tlak. V 64. minutě přišel zlomový moment zápasu, když Tomáš Husák vlastní gólem vyrovnal skóre na 1:1.

Horní Ředice neustále tlačily na obranu Přelouče a v 74. minutě se jim podařilo převzít vedení. Adam Koreček využil chyby obrany soupeře a skóroval, čímž otočil skóre na 2:1 ve prospěch domácího týmu.

Přelouč se pokoušela vyrovnat, ale obrana Horních Ředic zůstala pevná a udržela vedení. Zápas skončil vítězstvím domácího týmu 2:1.

Tento zápas byl plný napětí a emocí, přičemž oba týmy podaly vynikající výkony. Vítězství Horních Ředic bylo zasloužené, ačkoli Přelouč podala statečný výkon. Adam Koreček se stal hrdinou zápasu díky svému rozhodujícímu gólu. Tento zápas ukázal, že ve fotbale mohou být výsledky nečekané a že boj o každý míč může vést k vítězství.



Ohlasy k zápasu



FK Přelouč
Ohlas z kabiny hostů: Zápas začal pro nás dobře, v druhém poločase jsme se dostali do vedení ale špatný pohyb a vlastní gól nás položil a prohráli jsme.



Sestavy


FK Horní Ředice
M. Češka [-] - J. Švec [-] (70. D. Machatý [-] ) , Č. Pithart [-] , M. Zikmunda [-] , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] (58. J. Březina [-] ) , V. Morávek [-] , O. Březina [-] (46. A. Šenkýř [-] ) , D. Přibyl [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - D. Oliva [-] , D. Čada [-] , M. Březina [-] (46. T. Husák [-] ) , V. Voženílek [-] , R. Forman [-] , J. Novák [-] , T. Lipavský [-] (76. J. Klas [-] ) , J. Hrečín [-] , L. Chaloupský [-] , D. Dlask [-] (81. J. Kmoníček [-] )

ŽK: 61. A. Koreček - 9. D. Dlask , 81. L. Chaloupský , 90. J. Hrečín .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - SCHMEISER Marek, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích