Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky porazily Moravany


Branky


7

Zápas mezi týmy Pardubiček a Moravan byl plný fotbalových emocí, které diváky udržely v napětí až do závěrečného hvizdu sudího. Obě mužstva se na hřišti snažila ovládnout hru a získat tři body, což bylo patrné už od prvního hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal rychlým tempem, přičemž oba týmy usilovaly o kontrolu nad míčem. Domácí tým Pardubičky vstoupil do zápasu s chutí po vítězství a to se rychle projevilo na hřišti. V 5. minutě přišla první radost pro domácí fanoušky, kdy Matěj Tuťálek proměnil svou šanci a poslal svůj tým do vedení 1:0. To byl skvělý start do zápasu pro Pardubičky.

Domácí hráči pokračovali v útoku a snažili se navyšovat své vedení. V 28. minutě přišla další radost pro Pardubičky, kdy Michal Šindelář zvýšil skóre na 2:0. To byl stav prvního poločasu, ve kterém domácí tým dominoval a kontroloval hru.

V druhém poločase se hosté z Moravan pokusili o obrat. V 58. minutě se jim podařilo snížit náskok domácích, kdy Tomáš Kříž proměnil svou šanci a snížil skóre na 2:1. To dodalo Moravanům naději na vyrovnání.

Nicméně, Pardubičky nechtěly své vedení pustit a pokračovaly v útoku. V 63. minutě přišel další rozhodující moment zápasu, kdy Lukáš Markl zvýšil skóre na 3:1 ve prospěch domácího týmu. To byl těžký úder pro hosty.

V závěrečných minutách utkání se domácí tým Pardubičky snažil udržet své vedení a zároveň využít příležitostí k dalším útokům. V 86. minutě přišel poslední hřebíček do rakve hostů, kdy Jakub Ficek proměnil svou šanci a stanovil konečný výsledek zápasu na 4:1 ve prospěch Pardubiček.

Tento zápas nabídl divákům mnoho emocí, gólů a skvělého fotbalového zážitku. Domácí tým Pardubičky si zaslouženě odnesl vítězství, zatímco Moravany se pokusí vrátit na výherní vlnu v příštím utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky
Lukáš Markl: Gólově nám to tam dneska padalo, díky tomu jsme vyhráli

TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: První poločas se hrál hodně vyrovnaný fotbal a šance byly na obou stranách, bohužel soupeř měl 2 a dal nám 2 góly, my měli 4 šance a nedali jsme nic. Na začátku druhého poločasu jsme přežili 2 velké šance a snížil jsme na 2:1, bohužel jsme si nechali dat třetí gól, který byl hodně laciný. Opět mi v naši hře chyběla bojovnost a nasazení. Pokud ale nebude promenovat naše šance, tak se nám bude těžko vyhrávat.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - M. Bažant [-] , L. Markl [-] (71. J. Ficek [-] ) , M. Tuťálek [-] (88. P. Halbich [-] ) , R. Froš [-] , J. Němec [-] , M. Bobek [-] , M. Šindelář [-] (63. J. Robovský [-] ) , D. Menšl [-] (78. M. Hofman [-] ) , P. Münzberger [-] (74. T. Vojtěch [-] ) , J. Müller [-]

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - R. Šafránek [-] (67. J. Provazník [-] ) , M. Lukas [-] , M. Knotek [-] , D. Kosina [-] (55. Š. Janatka [-] ) , A. Hájek [-] (67. Š. Bakeš [-] ) , Š. Kakrda [-] , J. Lukas [-] , J. Beran [-] , T. Kříž [-] , J. Hurta [-]

ŽK: 20. M. Knotek , 37. M. Lukas , 59. A. Hájek , 81. J. Provazník , 87. J. Hurta .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Poláček Libor - PEŠEK Martin, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích