Nováček porazil i Litomyšl


Branky


7

Ve slunečném nedělním odpoledne se na stadionu Prosetínu střetly týmy Prosetína a Litomyšle, aby bojovaly o vítězství v Tlapnet krajském přeboru. Zápas byl napínavý a dramatický a vyvrcholil jediným gólem, který rozhodl o osudu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ápas začal v tempu, s oběma týmy, které se snažily získat kontrolu nad hrou. Litomyšl byla první, kdo se dostal do vážné šance, ale brankář domácího týmu byl pozorný a zneškodnil pokus o zakončení. Prosetín se postupně začal dostávat do zápasu a vytvořil si několik slibných příležitostí, ale střely mířily mimo branku.

První poločas skončil bezbrankovou remízou, ale oba týmy ukázaly svou touhu po vítězství.

Druhý poločas začal s nárůstem tempa hry. Litomyšl byla znovu aktivní a snažila se otevřít skóre, ale střely byly buď zblokovány obranou Prosetína nebo zastaveny brankářem. Domácí tým se postupně začal prosazovat a vytvářel si více příležitostí.

Rozhodující moment přišel v 75. minutě, kdy Prosetín zahájil rychlý protiútok. Po několika kombinačních akcích se míč dostal k Janu Modráčkovi, který vstřelil jediný gól zápasu. Fanoušci domácího týmu vybuchli radostí, zatímco hráči Litomyšle byli zdrceni.

Po inkasovaném gólu se Litomyšl snažila o vyrovnání a vyvinula tlak na branku Prosetína, ale domácí obrana a brankář byli neoblomní. Několikrát Litomyšl překvapila rychlými protiútoky, ale střely mířily nad nebo vedle branky.

Zápas skončil vítězstvím Prosetína 1:0 a hráči i fanoušci oslavovali tři body. Litomyšl podala solidní výkon, ale tentokrát jim chyběla klinická zakončení.

Tento zápas byl příkladem napínavého a vyrovnaného fotbalu. O vítězství rozhodl jediný gól Jana Modráčka v dresu Prosetína. Litomyšl se předvedla jako důstojný soupeř a ukázala svou sílu, i když neměla štěstí před brankou. Vítězství domácího týmu Prosetín potěšilo jejich fanoušky a přineslo jim důležité body do tabulky Tlapnet krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Utkání se sehrálo na terénu, který neodpovídá dle mého standardu krajského přeboru a odpovídala tomu i předvedená hra, kdy většina balonu létala vzduchem a bylo k vidění spousta soubojů a také faulů. Bylo jasné, že tým který vstřelí gól bude mít vysokou šanci vyhrát zápas. V remízovém zápase jsme tentokrát byly smolnější a dostali jsme branku a nedokázali z pár šancí korigovat skóre.



Počet diváků: 260. Rozhodčí: DUŠEK Jan - HRUBÝ Miloš, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů