2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Mýta nad Libišany


Branky


7

Zápas mezi týmy Vysokého Mýta a Libišan nabídl divákům vzrušující fotbalové dění, plné emocí a dramatických okamžiků. Toto utkání bylo do poslední chvíle napínavé a přineslo spoustu radosti pro domácí fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zápasu začal rychlým tempem, kdy oba týmy usilovaly o vytvoření si šancí. Domácí tým, Vysoké Mýto, se snažil získat kontrolu nad míčem a zaútočit na branku soupeře. Ve 16. minutě přišel první rozhodující moment zápasu, kdy Adam Velinský z Vysokého Mýta využil svoji šanci a otevřel skóre, poslal svůj tým do vedení 1:0. To domácím hráčům dodalo sebevědomí a sílu pokračovat v útočném tlaku.

Gól Lukáše Krajáka:

Libišany se však nevzdávaly a pokoušely se o vyrovnání. Ve 77. minutě přišel vyrovnávací okamžik, kdy Lukáš Kraják ze týmu Libišan proměnil svou šanci a poslal míč za záda brankáře, čímž vyrovnal skóre na 1:1. To bylo pro hosty velmi důležité, protože se dostali zpět do hry a měli naději na pozitivní výsledek.

Gól Filipa Wimmera:

Nicméně, domácí hráči se nenechali odradit vyrovnávacím gólem soupeře a pokračovali ve svém tlaku. Ve 86. minutě přišel rozhodující okamžik zápasu, kdy Filip Wimmer proměnil svou šanci a vrátil vedení zpět na stranu Vysokého Mýta, stav byl 2:1. To byl také konečný výsledek utkání, protože se hosté nedokázali do konce zápasu dostat zpět do hry.

Celkově byl tento zápas plný vášně, šancí a vynikajícího fotbalu. Domácí tým si odnesl vítězství a tři body, zatímco Libišany ukázaly svůj bojovný duch a houževnatost. Pro fanoušky to byl zážitek, který si budou dlouho pamatovat.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Filip Wimmer: podařil se nám začátek ale i závěr utkání a to naštěstí pro dnešek stačilo.




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - V. Škrabal [-] , J. Mokrejš [-] (76. Š. Houdek [-] ) , F. Lebeda [-] (79. V. Hájek [-] ) , F. Wimmer [-] , A. Velinský [-] (65. M. Kavka [-] ) , K. Kabrhel [-] , J. Hájek [-] , V. Valášek [-] , M. Fišer [-] , D. Fišer [-]

FC Libišany
D. Bartaloš [-] - Z. Semelka [-] (64. P. Kuric [-] ) , F. Matějka [-] , L. Kraják [-] , A. Kaufman [-] (40. P. Motyčka [-] ) , R. Horyna [-] , D. Jošt [-] , A. Rambousek [-] , O. Ujec [-] (79. V. Jenka [-] ) , R. Řezníček [-] , L. Hanč [-]

ŽK: 92. V. Valášek - 59. Z. Semelka , 74. D. Jošt , 75. R. Horyna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - HÁJEK Michal, JÍLKOVÁ Barbora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů