2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2023 17:15

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Litomyšli


Branky


38. L. Severa , 85. L. Severa - 4. A. Šenkýř , 62. D. Přibyl (p.)
9

Utkání mezi Litomyšlí a Horní Ředicemi bylo plné vzrušení, dramatických momentů a gólů, které zaručily divákům opravdovou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal velice dynamicky, a to hned v 4. minutě, kdy hostující tým Horní Ředice poslal míč do sítě. Adam Šenkýř se stal hrdinou svého týmu a otevřel skóre na 1:0 ve prospěch hostů.

Domácí tým Litomyšl však neztrácel naději a aktivně se snažil vyrovnat. V 38. minutě se jim to podařilo, když Ladislav Severa střelou přesně k tyči porazil brankáře hostí a skóroval na 1:1. To byl stav prvního poločasu, který nabídl vyrovnanou hru a nespočet šancí na obou stranách.

Druhá půle pokračovala stejně vyrovnaně jako první. V 62. minutě přišel další zvrat v zápase, když byla nařízena penalta pro hosty. David Přibyl se postavil k exekuci a bezpečně proměnil, čímž poslal Horní Ředice do vedení 2:1.

Domácí Litomyšl však nechtěla skončit poražena. Bojovala dál a snažila se dostat zpět do zápasu. Jejich snaha byla odměněna v 85. minutě, kdy Ladislav Severa svým druhým gólem zápasu vyrovnal na 2:2. To byl i konečný výsledek utkání.

Tento zápas nabídl divákům emocionální horskou dráhu, plnou gólů a dramatických momentů. Oba týmy podaly vynikající výkony a odměnou jim byl zasloužený bod za remízu.



Ohlasy k zápasu



FK Horní Ředice
Ohlas z kabiny hostů: Zápas byl plno šancí, padly nám tam dva góly a zasloužená remíza na obě strany.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] , M. Hašek [-] , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] (79. P. Malý [-] ) , P. Urban [-] , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] (74. P. Kundera [-] ) , J. Šafránek [-] (64. P. Štarman [-] ) , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - Č. Pithart [-] , M. Zikmunda [-] , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (70. D. Machatý [-] ) , J. Janoušek [-] (90. J. Švec [-] ) , P. Fous [-] (70. O. Březina [-] ) , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

ŽK: 63. P. Urban , 73. L. Severa , 89. M. Severa - 65. A. Šenkýř , 84. O. Březina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - SVOBODA Jan, SAŇÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích