0:1
(0:1)
30. J. Malý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól v zápase mezi Heřmaňákem a Třemošnicemi.


Branky


30. J. Malý (p.)
9

Zápas mezi Heřmanovým Městcem a Třemošnicemi byl zajímavým fotbalovým střetnutím, které skončilo výhrou hostujícího týmu 1:0. Hrálo se na hřišti Heřmanova Městce, ačkoliv domácí tým usiloval o vítězství, byli hosté ti, kteří si odnesli cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, ačkoliv Heřmanův Městec se snažil o aktivní hru a vytvořil si několik šancí na otevření skóre. Nicméně v 30. minutě byla příležitost hostů využita. Jan Malý se postavil k exekuci pokutového kopu, a jeho precizní střela našla cestu do sítě, čímž poslala Třemošnice do vedení 1:0. Tento gól se nakonec stal rozhodujícím výsledkem zápasu.

Ve druhém poločase Heřmanův Městec usiloval o vyrovnání, ale hostující obrana a brankář odolávali jejich tlaku. Třemošnice se naopak snažily kontrolovat hru a udržovat své vedení. Závěrečné minuty byly plné napětí, ale hosté si udrželi jednobrankový náskok a zvítězili 1:0.

Tento zápas ukazuje, jak fotbal může být nepředvídatelný a jak jediný gól může rozhodnout o vítězství či porážce. Pro Třemošnice to bylo cenné vítězství, zatímco pro Heřmanův Městec znamenalo zklamání, že nedokázali využít své šance a bodovat.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Derby plné osobních soubojů, bylo to z naší strany pouze o dobývání obrany soupeře, bohužel po naší chybě jsme hostům darovali pokutový kop a to jim již do konce utkání se zaparkovaným autobusem ve vlastním pokutovém území stačilo, prostě jsme se tam nedokázali pořádně dostat, nicméně šance na vyrovnání či otočení vysledku byly bohužel jsme je nedokázali využít a ztratili jsme doma 3 body.

ŽSK Třemošnice
David Oswald: domácí byli v první půli nebezpeční hlavně ze standardních situací ale do kabin se šlo za stavu 0:1 když se nám podařilo skórovat z penalty. Ve druhem poločase jsme dostali červenou kartu, ale podařilo se nám přežít tlak domácích a připsat si důležité 3 body v derby



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
B. Branda [-] - R. Jošt [-] (55. J. Voženílek [-] ) , R. Novák [-] , D. Salfický [-] (70. A. Kalous [-] ) , T. Dvořáček [-] , M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] (46. T. Zrůst [-] ) , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-]

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - T. Oswald [-] (77. R. Šmídl [-] ) , M. Šindelář [-] , D. Forman [-] (90. M. Žďánský [-] ) , J. Šebek [-] (90. M. Tlapák [-] ) , O. Vávra [-] , J. Holubec [-] , V. Petr [-] , J. Malý [-] , T. Tomíška [-] , D. Krška [-]

ŽK: 31. R. Jošt , 41. D. Zrůst - 48. T. Oswald , 52. J. Holubec , 80. V. Petr , 89. J. Šebek . ČK: 59. J. Holubec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Janeček Štěpán - ZEMAN Josef, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích