2:2
(1:1)
41. A. Kalous
59. M. Straka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Vysokým Mýtem B a Heřmanovým Městcem končí nerozhodně 2:2


Branky


23. F. Lebeda , 51. F. Wimmer - 41. A. Kalous , 59. M. Straka (p.)
9

V tomto fotbalovém střetnutí se tým Vysoké Mýto B střetl s týmem Heřmanův Městec a diváci byli svědky vyrovnaného zápasu, který skončil nerozhodně. Utkání bylo plné fotbalových momentů a dramatických situací.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný a oba týmy se snažily prosadit. V 23. minutě přišla klíčová chvíle pro domácí tým Vysoké Mýto B. Filip Lebeda vstřelil branku a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté z Heřmanova Městce však dokázali odpovědět. V 41. minutě Adam Kalous vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná hra. V 51. minutě se domácí tým dostal znovu do vedení, když Filip Wimmer skóroval a poslal Vysoké Mýto B do vedení 2:1. Nicméně hosté měli své plány. V 55. minutě byla nařízena penalta pro Heřmanův Městec a Michal Straka ji proměnil, čímž vyrovnal na 2:2.

Závěrečné okamžiky:

Oba týmy se snažily získat vítězství, ale brankáři a obrany na obou stranách byly pevné. I přes několik pokusů o vstřelení rozhodujícího gólu už se skóre nezměnilo.

Závěrečný hvizd:

Utkání skončilo nerozhodně 2:2, což odráželo vyrovnanost obou týmů a jejich schopnost bojovat až do konce. Bylo to vyrovnané a napínavé utkání, které přineslo fanouškům spoustu emocí.

Shrnutí:

Utkání mezi Vysokým Mýtem B a Heřmanovým Městcem bylo vyrovnané a dramatické. Obě mužstva měla své okamžiky a skórovala, ale nakonec se musela dělit o body. Celkově to bylo skvělé fotbalové utkání, které ukázalo, že v každém momentu může přijít rozhodnutí.



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Domácí měli větší kvalitu na míči, dostali se do vedení, mohli ještě přidat další góly ale šance neproměnili a my jsme z minima šancí vytěžili maximum a to s bojovným a poctivým výkonem stačilo na remízu 2:2 a tak si odvážíme dobrý bod.



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - L. Benda [-] (74. Š. Houdek [-] ) , J. Mokrejš [-] (62. M. Kavka [-] ) , F. Lebeda [-] , A. Velinský [-] , F. Wimmer [-] , V. Škrabal [-] (46. V. Hájek [-] ) , J. Hájek [-] , O. Švejda [-] , M. Fišer [-] , D. Fišer [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - A. Kalous [-] , R. Novák [-] , D. Salfický [-] (90. S. Mach [-] ) , T. Dvořáček [-] , M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] , D. Zrůst [-] (85. D. Jirásek [-] ) , V. Tomčík [-] (67. M. Zelenka [-] ) , O. Hauf [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: STÁREK Jiří - KOVÁŘ Matouš, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Šimon Štanglica
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích