2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany prohrály proti Vysokému Mýtu B


Branky


45. A. Záleský , 86. M. Knotek - 12. F. Wimmer (p.) , 58. M. Kavka , 65. P. Dvořák , 70. F. Lebeda
8

V zápase mezi Moravany a Vysokým Mýtem B byl vidět bojovný fotbal obou týmů. Hosté nakonec vyšli jako vítězové s výsledkem 4:2, což bylo zčásti díky jejich schopnosti využít šance a efektivitě v zakončení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, ale hosté se ujali vedení v 12. minutě, když Filip Wimmer proměnil pokutový kop a poslal Vysoké Mýto B do vedení 1:0. Domácí tým však dokázal odpovědět a vyrovnal skóre v poslední minutě prvního poločasu, když Adam Záleský vstřelil branku a poslal oba týmy do kabin za stavu 1:1.

Druhý poločas začal aktivněji pro hostující tým. Martin Kavka v 58. minutě využil chyby obrany Moravanů a vrátil vedení zpět na stranu Vysokého Mýta B. O deset minut později se Pavel Dvořák postaral o další gól hostů, čímž navyšoval vedení na 3:1. Filip Lebeda v 70. minutě přidal čtvrtý gól pro hosty, čímž ještě posílil jejich náskok.

Moravany se nevzdaly a v závěrečných minutách zápasu snížil Michal Knotek, když v 86. minutě dokázal překonat brankáře soupeře. Nicméně, hostující tým udržel své vedení a zvítězil 4:2.

Celkově šlo o zápas, ve kterém hosté prokázali svou sílu v útoku a schopnost využít šance. Pro Moravany to byl bojovný výkon, ale nakonec jim chyběla efektivita v zakončení, což se ukázalo jako klíčový rozdíl mezi oběma týmy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Opět to od nás nebyl úplně špatný výkon, ale dostáváme strašně laciné góly, první poločas opět vyrovnaný zápas, soupeř měl sice více ze hry, ale tutové šance si nevytvářel. Ale opět nezvládneme druhý poločas a soupeř nám během 10 minut dá 3 góly a je opět po zápase. Je to Škoda, měli jsme teď 2x po sobě dobře rozehrané zápasy a ani jeden jsme bohužel nezvládli.




Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - M. Lukas [-] (79. P. Pinkas [-] ) , M. Knotek [-] , J. Hurta [-] , J. Lukas [-] , J. Beran [-] (62. Š. Kakrda [-] ) , T. Kříž [-] (72. A. Hájek [-] ) , R. Šafránek [-] , Š. Janatka [-] , A. Záleský [-] , L. Veselý [-] (79. Š. Bakeš [-] )

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - L. Benda [-] (57. M. Kavka [-] ) , P. Dvořák [-] (72. V. Škrabal [-] ) , F. Lebeda [-] , M. Javůrek [-] , F. Wimmer [-] (57. J. Mokrejš [-] ) , M. Žák [-] (76. V. Hájek [-] ) , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , M. Fišer [-] , D. Fišer [-]

ŽK: 64. T. Kříž , 79. J. Hurta - 86. M. Kavka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - SAŇÁK Jan, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů