0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Tým Utíká Odpovědnosti, Hosté Vítězí 2:0


Branky


50. O. Ujec , 54. O. Kraják
8

V tomto utkání se tým Litomyšl střetl s týmem Libišany, ačkoliv Litomyšl začala dobře, hostující tým nakonec převzal kontrolu a získal vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, oba týmy měly své příležitosti, ale žádný z nich nedokázal překonat obrany a brankáře soupeře. Litomyšl hrála s elánem, ale její snahy byly zmařeny pozornou obranou Libišanů.

Druhý poločas začal s otevřenější hrou. V 50. minutě se hostující tým dostal do vedení, když Ondřej Ujec překonal brankáře Litomyšle a poslal Libišany do vedení 1:0. Jen čtyři minuty poté přidal další gól Ondřej Kraják, posilujíc skóre na 2:0 ve prospěch hostí.

Závěrečné Okamžiky:

Po druhém gólu hosté kontrolovali tempo hry a bránili své vedení. Litomyšl se snažila odpovědět, ale obrana Libišanů byla silná a nepropustila žádný pokus. Zápas skončil vítězstvím Libišanů 2:0.

Shrnutí:

Libišany si zaslouženě odvezly vítězství z Litomyšle. Jejich obrana byla pevná a jejich útočníci dokázali využít příležitostí. Naopak Litomyšl měla obtíže v zakončení a nedařilo se jí překonat obranu soupeře. Hosté odvedli skvělou práci, zatímco domácí tým bude muset zapracovat na své ofenzivě, aby se vrátil do vítězných kolejí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Utkání bylo pohledné pro oko diváka, jelikož nedocházelo k tak častému nakopávání balonu a oba týmy chtěli hrát fotbal. Často se hra odvíjela od vápna k vápnu, kdy oba tymy svoje šance nevyužilo. To neplatilo ve 2. poločase, kdy po dvou nedorazech v obraně jsme dostali 2 rychlé branky. Pak jsme tlačili do zavřené obrany, kdy si hosté vedení zkušeně pohlídali. Musíme předvést lepší výkon pokud chceme se silnějšími soupeři bodovat.




Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] , J. Paclík [-] , P. Štarman [-] , P. Kundera [-] (77. J. Richter [-] ) , V. Folta [-] , M. Sršeň [-] , J. Jireček [-] , P. Škeřík [-] , M. Severa [-] (63. J. Šafránek [-] ) , M. Hašek [-]

FC Libišany
D. Bartaloš [-] - P. Motyčka [-] , D. Jošt [-] , F. Matějka [-] , L. Kraják [-] , O. Kraják [-] , A. Kaufman [-] (90. V. Jenka [-] ) , A. Rambousek [-] , O. Ujec [-] , R. Řezníček [-] , L. Hanč [-]

ŽK: 82. P. Štarman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - PAPEŽÍK Jakub, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů