0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatická Výhra Hostů 1:0


Branky


4

V tomto napínavém utkání se týmy TJ Jiskra Litomyšl a TJ Svitavy střetly. Po celém zápase se vytvořila jediná klíčová chvíle, kterou využili hosté a odnesli si vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl plný bojovného fotbalu, ale žádný z týmů nedokázal najít cestu do sítě soupeře. Obrany na obou stranách byly na výši a útočné snahy hráčů byly často zastaveny pevnými zákroky brankářů a obran.

Druhý poločas byl podobný prvnímu, s oběma týmy hledajícími příležitosti k útoku. Když se blížil konec zápasu, hostující tým předvedl rychlý a efektivní útok. V 89. minutě D. Juřík vstřelil rozhodující branku, která nakonec rozhodla o vítězství Svitav.

Jiskra Litomyšl se snažila o vyrovnání v závěrečných minutách, ale obrana Svitav byla neprostupná. Hosté si podrželi své vedení a odchází s cennými třemi body.

Shrnutí:

Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodla jediná chvíle. D. Juřík vytvořil klíčový okamžik, který znamenal vítězství pro Svitavy. Oba týmy předvedly dobré výkony, ale hosté byli ti, kteří dokázali využít svou šanci a získat vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: k zápasu oba týmy přistoupili zodpovědně a byl k vidění technický fotbal, který přinášel tvrdou hru z obou stran. K vidění byly i pohledné akce na obou stranách hřiště, ovšem žádná z nich neskončila brankou. Utkání ale ovlivnil individuální zkrat jednoho z našich hráčů, ze kterého vznikla hromadná potyčka a 3 červené karty, 2 na naší straně a 1 na straně hostí. V krátkém oslabení jsme si bohužel nepohlídali centrovaný balon a hosté se ujali vedení a následně zvítězili. K vidění byl fyzický a celkem pohledný fotbal, který ovšem přehlušil incident z konce zápasu.




Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] , M. Hašek [-] , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] (72. P. Štarman [-] ) , J. Šafránek [-] (72. P. Kundera [-] ) , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , D. Juřík [-] , F. Čížek [-] , S. Zoicas [-] (90. Š. Mauer [-] ) , M. Králíček [-] , D. Svoboda [-] , M. Brázda [-] , M. Češka [-] , J. Chlup [-] , J. Tůma [-]

ŽK: 82. L. Severa , 89. P. Kundera - 79. M. Králíček . ČK: 86. L. Severa , 86. M. Severa - 86. J. Chlup .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchomel Karel - SVĚDIROH Miroslav, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza