2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Tým Zvítězil 2:0


Branky


4

V důležitém utkání se tým Heřmanova Městce střetl s Prosetínem a po pečlivém výkonu odnesl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, ale to byli domácí hráči, kteří se dostali do vedení. V 35. minutě Hauf vstřelil první branku utkání, dávající Heřmanovu Městci vedení 1:0.

 

 

Druhý Poločas:

V druhém poločase domácí tým pokračoval v útoku. Ve 51. minutě Hlaváč zvýšil vedení na 2:0, což posílilo pozici Heřmanova Městce v utkání.

Závěrečné Okamžiky:

Prosetín se snažil odpovědět, ale obrana Heřmanova Městce byla pevná a odolala všem snahám soupeře. Domácí tým kontroloval hru a udržel si své vedení až do závěrečného hvizdu sudího.

Shrnutí:

Heřmanův Městec předvedl skvělý týmový výkon, zejména v obraně, což jim pomohlo udržet čisté konto a získat důležité vítězství 2:0. Oba góly byly výsledkem spolupráce a úsilí celého týmu.

 



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Utkání se hrálo ve vysokém tempu, hrálo se chvílemi nahoru dolu, nám se podařilo vstřelit gól, hosté měli pouze několik náznaků a hrozili nepříjemnými balóny za obranu, které jsme v dobře organizované defenzivě dokázali vyřešit, ve druhém poločase jsme ranou z přímého kopu přímo do šibenice zvýšili na 2:0 a pak již jsme hosty k ničemu nepustili a získali doma důležité 3 body.

SK Sokol Prosetín
Ohlas z kabiny hostů: Domácí byli ve všem lepší, padlo jim to tam a my jsme nedokázali reagovat



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - A. Kalous [-] , R. Novák [-] , D. Salfický [-] (76. V. Tomčík [-] ) , T. Dvořáček [-] , M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] (85. M. Zelenka [-] ) , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-] (81. T. Zrůst [-] )

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - J. Gabriel [-] (76. T. Vít [-] ) , J. Modráček [-] , O. Vařejčko [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] (84. O. Drnec [-] ) , F. Šafránek [-] , D. Filipi [-] (46. A. Vařejčko [-] ) , V. Spilko [-] , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-]

ŽK: 39. R. Novák - 33. O. Vařejčko , 59. T. Tichý , 63. V. Spilko , 85. R. Hlouš .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Kudyn Milan - SVOBODA Jan, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích