0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Pardubičky vs. TJ Jiskra Litomyšl: Vítězství Litomyšle 3:0


Branky


6

Dne 8. října 2023 se odehrál zápas mezi SK Pardubičky a TJ Jiskra Litomyšl, který skončil vítězstvím Litomyšle 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas:

Litomyšl začala zápas aktivně a P. Škeřík otevřel skóre v 45. minutě, posílající hostující tým do vedení 1:0 do poločasu.

Druhý Poločas:

Ve druhém poločase Litomyšl pokračovala ve svém tlaku. P. Štarman zvýšil vedení na 2:0 ve 57. minutě a následně dokončil svůj hattrick, když skóroval znovu ve 71. minutě, posílající Litomyšl do vítězného vedení 3:0.

Závěrečné Okamžiky:

Pardubičky se snažily zvrátit vývoj utkání, ale Litomyšl si udržela svou pevnou obranu a brankáře, což jim zajistilo čisté konto. Utkání skončilo vítězstvím TJ Jiskra Litomyšl 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Nastoupili jsme do zápasu po řadě špatných výsledků s touhou zápas zvládnout. V prvním poločase byla hra vyrovnaná a byly k vidění šance na obou stranách, ale my jsme byli šikovnější v zakončení a v závěru poločasu jsme vedli 1:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, ale neproměnili jsme 3 vyložené brankové příležitosti. Přečkali jsme šanci domácích, kdy nastřelili brankovou konstrukce, ale hned z následné akce jsme vstřelili branku. To nás uklidnilo a pohlídali jsme si vítězství v zápase a navýšili vedení. Zaslouženým vítězstvím jsme se vrátili doufejme na vítěznou vlnu.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - M. Bažant [-] , M. Tuťálek [-] , L. Markl [-] (67. J. Ficek [-] ) , R. Froš [-] (78. M. Mec [-] ) , J. Němec [-] , M. Šindelář [-] , T. Vojtěch [-] (46. T. Svatoň [-] ) , J. Robovský [-] (73. M. Hofman [-] ) , P. Münzberger [-] (61. D. Menšl [-] ) , M. Bobek [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - J. Šafránek [-] (86. P. Bálský [-] ) , M. Sršeň [-] , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (83. P. Malý [-] ) , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (78. P. Kundera [-] ) , V. Folta [-] (88. M. Grus [-] ) , L. Tomšů [-] , J. Paclík [-] (74. J. Richter [-] )

ŽK: 40. L. Tomšů .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Valenta Jan - SVĚDIROH Miroslav, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra hostů

1:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů