2:1
(2:1)
25. M. Mec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický Duel na Hřišti: FK Jiskra Heřmanův Městec Zvítězila nad SK Pardubičky 2:1


Branky


4. D. Salfický , 20. O. Hauf - 25. M. Mec
5

Ve vzrušujícím zápase mezi FK Jiskra Heřmanův Městec a SK Pardubičky zvítězili domácí hráči 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal zápas aktivně a už ve 4. minutě otevřel skóre David Salfický, který poslal Heřmanův Městec do vedení 1:0. Ondřej Hauf přidal druhý gól pro domácí tým v 20. minutě, čímž navýšil náskok na 2:0. Pardubičky však nechtěly zůstat pozadu a snížily na 2:1 díky brance Martina Meca ve 25. minutě.

Druhý poločas byl bojovný, přičemž oba týmy měly své šance, ale žádný z nich nedokázal změnit skóre. Heřmanův Městec udržel své vedení až do konce zápasu a získal tři body za vítězství 2:1.

Tato výhra představovala důležité vítězství pro domácí tým, který tak potvrdil svou kvalitu na domácím hřišti. Pardubičky se sice snažily, ale nedokázaly překonat pevnou obranu Heřmanova Městce.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Rozhodlo prvních 20 minut kdy jsme se dostali do vedení, hostům se podařilo snížit pouze, ve druhém poločase hosté hráli do plných, my měli příležitosti několika brejků, bohužel žádný jsme správně nevyřešili a definitivně nerozhodli, ale mrzet nás to nemuselo, protože veškeré náznaky šancí hostí jsme si pohlídali a udrželi výsledek 2:1, což pro nás znamenalo proti dobrému soupeři vítězství




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - M. Straka [-] (93. S. Mach [-] ) , A. Kalous [-] (67. V. Tomčík [-] ) , R. Novák [-] , D. Salfický [-] (83. D. Kosina [-] ) , T. Dvořáček [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] (46. R. Jošt [-] ) , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-]

SK Pardubičky
A. Číža [-] - M. Bažant [-] , M. Mec [-] (75. M. Hofman [-] ) , L. Markl [-] , T. Vojtěch [-] (72. J. Robovský [-] ) , J. Němec [-] , M. Šindelář [-] , M. Tuťálek [-] , R. Froš [-] , D. Menšl [-] , M. Bobek [-] (79. B. Hlavinka [-] )

ŽK: 67. T. Dvořáček , 78. R. Novák , 86. R. Jošt , 93. J. Hlaváč - 68. D. Menšl , 89. M. Tuťálek . ČK: 87. D. Menšl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Klír Jonáš - ČECH Karel, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:51

Tip: výhra domácích