2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dukovanech nerozhodně


Branky


28. P. Furiš , 49. J. Chlup - 10. M. Axman , 78. V. Toman
16

Domácí dvakrát vedli, ale zápas ke třem bodům dovést nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V úvodním kole domácí přivítali jednoho z favoritů celé soutěže. První si Dukovany vytvořily do 10. minuty, kdy sám na golmana hostů postupoval Matoušek, ale neproměnil. Domácí vycházeli z dobře postaveného bloku, což se jim velmi dobře dařilo v prvním poločase. Jemnicko hrozilo pouze z dlouhých nakopávaných balonu za obranu, což se domácím ve většině případů dařilo eliminovat a poté získávali herní převahu a byli týmem, který je více na míči. Jeden nákop za domácí obranu po chybě v komunikaci se nám dukovanským zachytit a hostující Axman postupoval sám na brankáře Křišťála a chladnokrevně proměnil 0:1. Domácí si vytvořili několik příležitostí v prvním poločase, které nedotáhli, až na únik Patrika Furiše, který zakončil dělovkou do šibenice - 1:1. 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V druhém poločase se hra vyrovnala. Domácí šli do vedení zásluhou Jirky Chlupa - 2:1. Jemnice poté vyrovnala z dlouhého autu zahraného do vápna, kde se míč dostal k Tomanovi a ten vyrovnal - 2:2. V závěrečné dvacetiminutovce se hrálo se nahoru dolu a tři domácí hráči bojovali s křečemi. Domácí akci 2 na 1, kterou táhl Furiš, hostující Menšík přerušil faulem, po kterém byla udělena pouze žlutá karta, což domácí nesli velice těžce. Jemnice posílila útok Křížem a byla také nadále nebezpečná. Před koncem po střele domácího hráče byla nastřelena ruka hostujícího hráče ve vápně, kdy byli domácí přesvědčeni, že se mohla pískat penalta. V 90. minutě dostala Jemnice balón za domácí obranu a Axman běžel sám na golmana, domácí stoper Holoubek zatáhl za záchranou brzdu a fauloval Axmana před vápnem, za faul obdržel červenou kartu. Kříž ze standardky trefil pouze zeď. Úvodní duel tedy končí remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Leoš Barák (asistent trenéra): Bod bereme, i když jsme si vědomi, že se z utkání dalo vytěžit více. Musíme se vyvarovat nevynucených chyb, ale hráče musím pochválit jak utkání odpracovali a s jakým hráli nasazením. Teď nás čeká pro nás pikantní duel v Náměšti, kam si pojedeme pro tři body.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): V zápase, kde oba týmy vedli, se musel divákům líbit. My jsme sice vedli, ale první půli jsme měli špatný pohyb. V tom byli domácí lepší. S druhou půlí jsem byl již spokojen a nakonec i s tím bodem, jak se zápas vyvíjel.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Chlup [-] , P. Furiš [-] , M. Holoubek [-] , A. Dúcký [-] (63. O. Horák [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Slavík [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] (54. M. Kašík [-] ) , Z. Prokeš [-] , A. Dúcký [-]

1. FC JEMNICKO
T. Tesař [-] - F. Kříž [-] (95. J. Kalášek [-] ) , R. Menčík [-] , V. Toman [-] , T. Süssenbek [-] (46. M. Jindra [-] ) - M. Trnavský [-] (66. D. Svěrák [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , D. Vacuška [-] (78. T. Bastl [-] ) , D. Sussenbek [-] (66. O. Tesař [-] ) - M. Axman [-] -

ŽK: 83. M. Jindra . ČK: 93. M. Holoubek .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - HOLUB Radim, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích