Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice začaly kanonádou


Branky


18

Sedm branek a pohodová výhra domácích. To bylo fotbalové odpoledne v Šebkovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání na Třebíčsku nabídlo překvapivě jednoznačnou podívanou a více než stovka diváků viděla střelecký koncert domácího celku. Směr utkání udal ve 12. minutě Tomáš Kotačka po Pánkově přihrávce a poslal domácí celek do vedení - 1:0. Šebkovice přidaly do přestávky další dvě branky. Ve 35. minutě využil Klímův nepovedený odkop Uhlíř a z dálky trefil opuštěnou bránu - 2:0. Ještě před přestávkou se podruhé v zápase dokázal trefit domácí tahonu Kotačka, který hlavičkoval na zadní tyči - 3:0 Do kabin šli tak domácí v lepší náladě.

Domácí si vedení pohlídali

Jakékoli drama domácí odmítli hned po dvou minutách druhého dějství, kdy čtvrtou brnaku domácích přidal rychlonohý Říha - 4:0. Hra kočky s myší pokračovala i v dalších minutách. V 68. minutě o sobě dal podruhé v zápase vědět Uhlíř - 5:0. Hned minuty na to tahal míč Klíma ze sítě už pošesté. Mezi střelce se zapsal i Bartejs - 6:0. Ten samý hráč přidal i poslední branku zápasu v 76. minutě - 7:0. Domácí si tak těžko mohli představit lepší start do sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Václav Říha (hráč): Do zápasu jsme vstoupily aktivně a měli převahu na míči. Podařilo se nám dát dva pěkné góly z rychlých protiútoků. Krátce po poločase jsme přidali další gól a bylo rozhodnuto, v dalším průběhu zapasu už jsme dominovali a přidali další góly.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Soupeř se na nás dobře připravil a v kombinaci s našimi chybami to dopadlo jak to dopadlo.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] (54. Z. Maule [-] ) , T. Kotačka [-] , J. Uhlíř [-] , V. Němec [-] (82. J. Hobza [-] ) , V. Říha [-] (64. M. Bartejs [-] ) , K. Busta [-] , K. Rygl [-]

FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - T. Srba [-] , L. Pelikán [-] , A. Rozmahel [-] (46. F. Svoboda [-] ) , T. Dvořák [-] (75. T. Mahel [-] ) , J. Jakeš [-] (63. J. Hvězda [-] ) , M. Švanda [-] , J. Ondrák [-] (68. J. Mejzlík [-] ) , R. Zapletal [-] , J. Pokorný [-] , P. Loup [-] (63. T. Jašek [-] )

Počet diváků: 119. Rozhodčí: HOLUB Radim - LIŠKA Zbyněk, NOVÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích