Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebývalá přestřelka skončila remízou


Branky


26. T. Dvořák , 30. T. Mrňa , 46. T. Srba , 60. J. Pokorný , 72. T. Dvořák - 13. I. Salif , 40. V. Maleta , 70. J. Uličný , 75. V. Maleta , 81. I. Salif
17

Domácí celý zápas vedli, ale nakonec i tři body přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Kdo přišel do Velké Bíteše na souboj béček, tak toho nelitoval, jelikož se dočkal málo vídané přestřelky, kterou načali hosté, když se ve 13. minutě ve své premiéře gólově prosadil Salif, který byl na konci rychlého protiútoku - 0:1. Domácí ale během čtyř minut dokonali obrat. Ve 26. minutě se dostal k zakončení aktivní Dvořák a srovnal - 1:1. Po půl hodině hry a domácí vedli, když skóroval Mrňa, kterého pěkným centrem našel Šimončič   - 2:1. Za dalších deset minut poprné v zápase uděřil hostující kanonýr a bylo srovnáno - 2:2. Za toho výsledku se však do kabin nešlo, jelikož v první nastavené minutě byl na správném místě Srba a dostal míč za Tesaře - 3:2.

Hosté v závěru rozhodli

Po hodině hry už domácí vedli o dvě branky, když se střelecky prosadil po centru Srby z pravé strany i kapitán Pokorný - 4:2. Hosté však neskládali zbraně a po deseti minutách snížil na rozdíl jedné branky Uličný, když využil nedůsledné bránění bítzešské rezervy - 4:3. V 72. minutě zase slavili domácí, když se podruhé v zápase trefil Dvořák - 5:3. Ani tato branka však hosty nezlomila a do konce zápasu dokázali srovnat. V 75. minutě totiž vystřelil Maleta a míč skončil po nedorozumění při bránění standardní situace v síti domácího brankáře - 5:4. V 81. minutě navíc Klíma nestačil ani na Salifovu střelu - 5:5. V divokém závěru už další branka nepadla.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Lukáš Midrdla (vedoucí): V rámci 4. kola k nám do "Tvrzi Vlkovská" zavítal tým z HFK Trebič, který doposud nezískal ani bod. Tvrz se uhájit podařilo, avšak konečný výsledek už spokojenost domácím úsměv na rty nepřinesl. Pozvánka na utkání zněla jasně, a tak přihlížející dnešního utkání viděli velmi divokou gólovou přestřelku, která nakonec dělila všechny body. Souboj Dvořák vs Koníř byl takový, že Dvořák dal dvě branky a hostující Koníř (47 let) si připsal čtyři asistence. Fanklub Jiřího "Glušče" Pokorného je obrovský a ne nadarmo má na své levé paži kapitánskou pásku a jestli Michal Šimončič dokázal potěšit svým výkonem oko své budoucí tchýně? Budeme všichni doufat, že ano a že svými výkony bude bavit naše diváky i nadále.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - J. Hvězda [-] , M. Šimončič [-] (89. T. Jašek [-] ) , T. Dvořák [-] , M. Švanda [-] , J. Pokorný [-] , T. Srba [-] , F. Svoboda [-] , T. Mrňa [-] , L. Pelikán [-] , A. Rozmahel [-] (81. T. Mahel [-] )

HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - Š. Procházka [-] , V. Maleta [-] , F. Richtr [-] (63. L. Meczl [-] ) , I. Salif [-] , J. Uličný [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , J. Dlapka [-] , S. Renát [-] , M. Sáček [-]

ŽK: 80. T. Dvořák - 51. S. Renát , 61. M. Sáček .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - ZAMASTIL Ondřej, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jaroslav Dufek
Tip experta: výhra domácích

3:1 - mizérie Třebíče z úvodu sezóny bude pokračovat, Velká Bíteš má větší hráčskou kvalitu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích