1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bory přetlačily Velkou Bíteš


Branky


22

Domácím stačila ke třem bodům Vilišova branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V příjemném fotbalovém počasí se utkaly druhé Bory s pátou Velkou Bíteší B. Zápas začal šancí domácích - ve čtvrté minutě pronikl k vápnu soupeře Zikmund, posunul míč na Starého, ten našel Ochranu před bránou soupeře, domácí kanonýr však netradičně bránu překopl. Na druhé straně se po jednom z protiútoků dostal míč k Jiřímu Pokornému, borskému rodákovi ve službách Bíteše, který z velkého vápna střílel na zadní tyč. Svého bratra v bráně Borů však nepřekonal, neboť zasáhl pouze tyč. Do dobré pozice se pak ze strany dostal po přihrávce za obranu bítešský Šimončič, jeho lob však skončil až za domácí bránou. Poločas tak skončil 0:0.

Domácí po přestávce rozhodli

V úvodu druhého poločasu propadl Pokorného výkop až za obranu hostů, kde si míč našel Viliš a po sérii odrazů jej nakonec dotlačil do sítě - 1:0. Balón poté měli na svých kopačkách více bítešští, Bory ale dobře bránily a větší ohrožení jejich brány nepřipouštěly. Rozhodnout mohl Bodnar, jeho hlavičku však vyrazil Pelán. Rovněž hlavičky Špačka a Ochrany gólem neskončily. Závěr zápasu si již Bory pohlídaly a i ve čtvrtém domácím zápase v této sezoně zvítězily. Rezerva Velké Bíteše odchází po třech zápasech poražena.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Šlo o vyrovnaný zápas, kde si oba týmy vytvořily dobré šance, zradila je však koncovka. Oproti jiným utkáním bylo k vidění méně osobních soubojů a více kombinací. Na rozdíl od hostů jsme nakonec přeci jen jednou skórovali a získali jsme další body. I Bíteš však předvedla sympatický výkon (tedy až na Tomáše Dvořáka, jenž po celé utkání předváděl prvotřídní komedii, kterou korunoval v 85. minutě tím, že Molnárovi loktem vyrazil zub).




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] , P. Viliš [-] (54. T. Molnár [-] ) , V. Bodnar [-] , M. Ochrana [-] , J. Starý [-] , A. Novotný [-] , F. Zikmund [-] , V. Procházka [-] (54. M. Špaček [-] ) , J. Novotný [-] (66. D. Frejlich [-] ) , P. Prokop [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - J. Hvězda [-] (61. A. Rozmahel [-] ) , M. Šimončič [-] , T. Dvořák [-] , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , J. Pokorný [-] , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-] (84. T. Mahel [-] )

ŽK: 37. J. Starý , 70. V. Bodnar - 40. M. Šimončič , 67. T. Dvořák , 89. L. Pelikán .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KADLEC Michal - NIEDERLE Zdeněk, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Venhoda
Tip experta: výhra domácích

Bory budou chtít odčinit první ztrátu sezony a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích