Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko zostudilo Želetavu


Branky


14

Hosté pokračuji v tristních venkovních výkonech a tentokrát dostali dokonce deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Až na pátý pokus domácí konečně na podzim získali v domácím zápase výhru za tři body. Málokdo však čekal, že to bude takovým výpraskem hostů z Želetavy. Průchozí obrana hostí nechala již v 5. minutě domácí skórovat. Nekula vystihl nepřesnou rozehrávku, vysunul do úniku Sussenbeka a ten prostřelil bezmocného Partla - 1:0. V 9. minutě se situace opakovala. Tentokrát do brejku vysunul Toman Axmana a bylo to o dvě branky - 2:0. Opaření hosté se oklepali po čtvrt hodině. Po malém zaváhání Kopečka střílel do boční sítě Čurda. Ve 24. minutě po volném přímém kopu se hlavou prosadil Toman - 3:0. Hosté se nadále snažili, nicméně jejich snažení končilo na pozorné domácí obraně. V samém závěru první půle unikl opět Axman, aby ve vápně přihrál zcela volnému Křivánkovi a ten poslal míč do prázdné brány - 4:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se zkraje zaskvěl Kopeček, kdy vychytal průnik Simandla. Pak začal domácí brankostroj. Nejprve Tesař z třiceti metrů trefil přesně levý růžek - 5:0. Vzápetí opět unikl hostům Sussenbek a zvýšil již na 6:0. Při tom za protesty byl vyloučen hostující Vrbka a zmar hostí byl dokonán. Aktivní Tesař si našel vždy ve vápně prostor a dvěma trefami zkompletoval hattrick - 8:0. V 86. minutě se po rohovém kopu prosadil i domácí benjamínek Dřímal - 9:0. Vzápětí po druhé v zápase vychytal Kopeček Simandla a udržel tak čisté konto. Se závěrem utkání pečetil historicky nejvyšší domácí výhru Jemnicka Bastl střelou o tyč - 10:0.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Před utkáním jsme věděli, že Želatava do předu umí, ale vzadu mají mezery. Pomohli nám rychlé branky z úvodu utkání. Pak stačilo už jen čekat na další chyby hostí. Musím opět pochválit tým za přístup k utkání. Nicméně je mi líto hostí za další dvojciferný debakl.

Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Ostuda! Už mě to hlava nebere jak tým, který může doma hrát s kýmkoliv, vyjede za ceduli Želetava a dostaneme nálož. Jemnicko hrálo od začátku s chutí, my jsme jim vše usnadnili a v podstatě bylo po deseti minutách pro většinu našich hráčů po fotbale. Musíme teď přežít nejdelší výjezd do Herálce a pak si sednout, co dál s tímhle.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Nekula [-] , M. Trnavský [-] , V. Toman [-] , M. Dřímal [-] - P. Tesař [-] , S. Křivánek [-] , D. Vacuška [-] - M. Axman [-] , M. Jindra [-] , T. Süssenbek [-] -

Sokol Želetava
J. Partl [-] - D. Cejpek [-] , V. Čurda [-] , O. Vacek [-] , T. Simandl [-] , F. Kasáček [-] , V. Hekrdla [-] , M. Homola [-] , M. Vrbka [-] , T. Veselský [-] , M. Poledna [-]

ŽK: 32. P. Tesař , 41. V. Toman , 49. M. Jindra - 29. T. Simandl , 39. M. Homola , 60. M. Poledna , 78. T. Veselský . ČK: 60. M. Vrbka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - SURÁN Vlastimil, POLODNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 12:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 21:59
Martin Mužátko

Expert: Jakub Uhlíř
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zápas.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:03

Tip: výhra hostů