2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky se na výhru nadřely


Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky měly v duelu se Strahovicemi od úvodních minut jasnou herní převahu. V průběhu první půle si i vypracovaly několik slibných příležitostí ke skórování, ale absence gólového zabijáka je prozatím jejich největším handicapem. První nadějnou příležitost zahodil zkraje zápasu Moravec. V dobré palebné pozici se ocitl Kuřidém, ale v záklonu zamířil jen do připraveného brankáře Nevřely. Ten následně zlikvidoval střelecký pokus Turanského. Bohužel pro domácí se neujala ani hlavička Kalvara po rohu Hanauera. Strahovice hrály dost zakřiknutě a za celý první poločas nevystřelily na bránu.

Obraz hry zůstal stejný i po přestávce. Jen s tím rozdílem, že se Darkovičky konečně prosadily. Jejich první akce Rychnovského a zakončujícího Kuřidéma ještě brankou neskončila. Ale po hodině hry se domácí už konečně dočkali. Postranní centr Kalvara našel ve vápně nepokrytého Moravce, který po otočce nechytatelnou ránou k tyči otevřel skóre. Za několik minut přidaly Darkovičky uklidňující druhou trefu. Zkušený strahovický stoper Pekárek jen výjimečně chybuje v krytí soupeře. Tentokrát na něj vyzrál Klečka, který si povyskočil na Gaiův roh a přesnou hlavičkou usměrnil míč do sítě. Poslední velkou příležitost domácích měl na kopačce Gai, ale jeho samostatný únik zneškodnil připravený Nevřela. Naprosto bezzubé Strahovice udeřily až v nastavení. Byla to po hříchu jejich jediná kloudná akce zápasu. Seibert zahrával přímý kop, jehož balón se svezl k Hluchníkovi, který pokazil čisté konto brankáři Chvějovi.     



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] (78. P. Kabisch [-] ) , A. Kuřidém [-] (59. M. Gai [-] ) , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (78. D. Cintula [-] ) , J. Hanauer [-] (59. Š. Staniek [-] ) , P. Turanský [-] (68. O. Kořenek [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - O. Pekárek [-] , J. Stříbný [-] (66. J. Hluchník [-] ) , M. Malchárek [-] (85. M. Murcek [-] ) , V. Kocur [-] (76. P. Škroch [-] ) , V. Tomíček [-] , T. Seibert [-] , L. Slanina [-] (76. M. Nevřela [-] ) , D. Beneš [-] , J. Josefus [-] , M. Tomíček [-]

ŽK: 46. P. Adamčík - 30. V. Tomíček , 75. T. Seibert , 76. V. Kocur .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: SEIDLER René - SEIDLER David, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Sice se Darkovičkám proti mužstvu ze Strahovic až tolik nedaří, ale jsem přesvědčen, že mají dostatečně kvalitní kádr, aby to tentokrát zvládly. Navíc hrají doma, kde body moc často nerozdávají a kde by si to měly uhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza