Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice nadělila Petrovicím "šestku"


Branky


20. L. Baron , 31. J. Pilch , 49. J. Pilch , 50. L. Baron , 69. L. Baron , 90. L. Baron - 65. M. Kvapil , 87. D. Melichárek
9

Nedělní odpoledne nabídlo v Bystřici nad Olší souboj dvou týmů, které měli v uplynulé sezóně opačné starosti. Roli favorita nakonec potvrdila domácí Bystřice a se svým soupeřem si s přehledem poradila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním tlaku otevřel skóre Baron

150 - tolik diváků zavítalo na nedělní úvodní kolo I.A třídy do fotbalového stánku v Bystřici nad Olší. A viděli skvělý vstup do sezóny ze strany domácího celku. Už od úvodních minut Bystřice jasně dominovala. Domácí hráči drželi míč na svých kopačkách a snažili se svého soupeře zatlačit co nejvíce před vlastní šestnáctku. První šancí se blýskl ve třetí minutě David Zoubek. Jeho pokus z dvaceti metrů ale mířil těsně nad Pacanovského branku. O další rozruch před brankou petrovického golmana se pokusil Pilch, který samostatný únik zakončil pomalou přihrávkou na volného Marosze. Toho dokázal včas zakřižovat jeden ze stoperů Lokomotivy. Po čvrt hodině se opět osmělil Pilch. Jeho pokus ovšem dokázal Pacanovský nadvakrát spacifikovat. To dvacáta minuta už pro domácí znamenala radostnější chvíle. Zkušený stoper Martinčík poslal krásný pas za obranu na nabíhajícího Lukáš Baron, který nejprve v souboji přetlačil obránce a poté blafákem překonal Pacanovského - 1:0. Ihned po rozehrávce se bystřičtí opět zmoncinili míče a vytvořili si slibnou šanci, když Kantor vyslal za obranu Zabysztrzana. Mladý křídelník po efektním přehození ovšem nedokázal svou střelu dobře umístit. 31. minuta znamenala pro domácí mužstvo a diváky další gólové oslavy. Jiří Pilch po hezké prostrkávačce od Badury mířil přesně k levé tyči - 2:0. Pacanovského tyč zazvonila v minutě čtyřicáté, když jí po Zabysztrzanově samostatném únik dvacetiletý hráč orazítkoval. Do poločasu už se víc nestalo, a proto šly oba týmy do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Utkání uzavřel Baron

Bystřický trenér Černek se snažil o poločase své hráče prostřídat. Viditelně nestíhajícího soupeře přišel provětrat Opluštil se Strokou. Krásný moment předvedl hned po čtyřech minutách druhé půle Jiří Pilch. Ten si po přihrávce od Barona míč zpracoval a z pětadvaceti metrů vystřelil nechytatelnou ránu do šibenice - 3:0. Když o minutu později vstřelil svůj druhý gól Lukáš Baron, bylo o osudu utkání rozhodnuto - 4:0. Utkání pak hodně povolilo na kvalitě, hrálo se ve středu hřiště a šance znamenaly převážně střely z větší vzdálenosti. V 65. minutě pak slavili také hosté. To se po přihrávce pod sebe z druhé vlny trefil k tyči Michal Kvapil - 4:1. Hosté pak začali kousat. Jeden z petrovických útočníků si ale vylámal zuby na Galusikovy. V 69. minutě prostrčil míč mezi obránce Buryan Davidu Kantorovi, jenž prudkou křížnou střelou rozvlnil síť - 5:1. Další brankové situace pocházejí z konce utkání. V 87. minutě využil Damian Melichárek špatné rozhrávky domácích a po brejku Galusika podruhé překonal - 5:2. Poslední gól utkání zaznamenal v 90. minutě Lukáš Baron - 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, brankář: V prvním utkání soutěžního ročníku 23/24 jsme doma potvrdili roli favorita v duelu s Lokomotivou Petrovice. Ta v loňské sezoně skončila po odhlášení Čeladné na poslední příčce a v zápase ukázala, že boj o záchranu je bude čekat i dnes.




Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - A. Zabystrzan [-] (72. D. Heczko [-] ) , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (61. Š. Krátký [-] ) , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] (72. B. Gajdzica [-] ) , R. Badura [-] (46. N. Sroka [-] ) , D. Marosz [-] (46. J. Opluštil [-] ) , J. Pilch [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - M. Sikora [-] (55. D. Ferko [-] ) , J. Hoffmann [-] , R. Kučera [-] , M. Kvapil [-] , J. Kociolek [-] (66. D. Melichárek [-] ) , D. Makula [-] , F. Volný [-] (82. G. Gábor [-] ) , D. Šlampiak [-] (66. J. Slepčík [-] ) , J. Gatnar [-] , P. Szotkowski [-] (55. D. Melichárek [-] )

ŽK: 68. D. Makula .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - ŠERUDA Dominik, KNISPEL Jáchym František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů